YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ

Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, gece saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle ilçenin dört bir yanında teyakkuza geçti.

Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, gece saatlerinde başlayan kar yağışı sebebiyle ilçenin dört bir yanında teyakkuza geçti.

Başkent genelinde gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşandığı birçok noktaya anında müdahale eden Yenimahalle Belediyesi karla mücadele ekipleri, olası olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını  sürdürüyor.

50 KİŞİLİK EKİPLE ARALIKSIZ ÇALIŞMA

Yenimahalle genelinde akşam saatlerinden başlayarak tüm gün süren kar yağışı nedeniyle özellikle köy yolları ve ilçenin yüksek kesimlerinde yol açma ve tuzlama çalışması yürütülüyor. 50 kişilik ekip, 15 kar küreme ve tuzlama aracı, 5 greyder, 5 jcb, 6 bobcat aracı ile ilçe genelinde karla mücadele ederken, 200 kişilik bir ekip de kaldırımlar, sağlık kurumları, ibadethaneler gibi halkın sıkça kullandığı yerlerin girişlerinin kar temizliğini gerçekleştiriyor.

Yenimahalle sakinlerinin karşılaşacağı olası kazaların önüne geçmek için kar yağışının yoğun olduğu yüksek noktalara öncelik veren ekipler, Yakacık, Kırandağı, Kuzey Yıldızı, Memlik, Şentepe öncelikli olmak üzere köy yollarında ve kaldırımlarda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

"YENİMAHALLELİLER'İN GÜVENLİĞİNİÖNCELİK ALIYORUZ"

İlçede vatandaşların mağdur olmaması için tüm imkânların seferber edildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaşlarımızın işe gidiş geliş yolunda kullandığı ana hatlar başta olmak üzere kaza olasılığı yüksek noktalarda karla mücadele çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz Yenimahalle sakinlerinin güvenliğini öncelik alarak gece boyunca ilçenin yüksek kesimlerinden başlayarak mesai yaptı. Vatandaşlardan gelen şikayetleri anında çözüme ulaştırmak adına aralıksız çalışıyoruz. Kar yağışı sürdükçe karla mücadele ve tuzlama çalışmalarımız sürecek. İlçe sakinlerinin bu dönemlerde araç kullanırken önlemlerini almalarını, kar lastiği kullanmalarını ve dikkatli olmalarınıöneriyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.