‘KAHRAMANMARAŞ DAYANIŞMA GÜNLERİ’ DEVAM EDİYOR

‘KAHRAMANMARAŞ DAYANIŞMA GÜNLERİ’ DEVAM EDİYOR

İlk gününde Ankaralılardan yoğun ilgi gören dayanışma günlerinde; bölgeden gelen 100 esnaf ürünlerini satmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Kahramanmaraşlı esnaflara destek olmak amacıyla başlattığı ve ilk gününde Ankaralılardan yoğun ilgi gören Kahramanmaraş Dayanışma Günleri devam ediyor.

 

Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen dayanışma günlerinde; Kahramanmaraş’tan gelen 100 esnaf antikadan ayakkabıya, baharattan bakır ve gümüşe, çantadan deriye, giyimden kuruyemişe, tatlı-dondurmadan yöresel ürünlere kadar birçok ürünün satışını gerçekleştiriyor.

En az 10 gün daha açık kalması planlanan Kahramanmaraş Dayanışma Günleri, her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

 

DEPREMZEDE ESNAFTAN ABB’YE TEŞEKKÜR

ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nin A Salonu’nda özenle kurulan stantlarda satışlarını gerçekleştiren Kahramanmaraşlı esnaflar ve deprem nedeniyle zarar gören vatandaşlara destek olmak için alışverişe gelen Ankaralılar, uygulamayla ilgili şunları söyledi:

-Gamze İçli: “Böyle bir şeye vesile olduğu için Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir organizasyonda bizim de olmamız bizim için büyük bir mutluluk. Hepimiz için büyük bir umut oldu. Satış yapmayı özlemişiz.”

 

-Ebru Sayın: “Biz ‘Kahramanmaraş artık bitti. Ne yapacağız, nasıl kalkınacağız?’ diye düşünürken Mansur Başkan bize yetişti. Bu da Kahramanmaraş halkını çok mutlu etti. Daha iyi olacağını düşünüyorum.”

 

-Ahmet Çelik: “Büyükşehir depremzedelere elinden gelen tüm yardımı yaptı. Esnafın desteklenmesi çok güzel bir şey...”

 

-Gökhan Kaynar: “Yeniden ayağa kalkmamız için bize burada destek oldular. TIR’ımıza kadar birçok şeyin ayarlanması, yemekten konaklamaya kadar her şey için çok teşekkür ediyoruz. Duyarlı Ankara halkına da çok teşekkür ediyoruz. Daha önce yörede yaşamış, Kahramanmaraş’ı bilen veya Kahramanmaraş'ta olup Ankara'da yaşayanlar daha ağırlıklı geliyor ama hafta sonları sayıların artacağını düşünüyoruz.”

 

-Kerim Kalıç: “Bütün belediyelere bu desteğin örnek imlasını istiyoruz. Çok güzel bir destek... Bizlere umut aşıladı.”

 

-Burak Çakır: “Manen ve madden destek olmaya geldik. İhtiyaçlarımızı buradan karşılayarak yardımcı olmak istedik. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim.”

 

-Meral Büyükceylan: “Çok başarılı buluyorum bu çalışmayı. Esnafın derin yaraları olan, çok sıkıntı yaşadığı bir dönemdeyiz. Dükkânlarımız yıkıldı. Ticari ortamımız yok. Alışveriş imkânı yok orada. Belediyelerin ve insanların bizim yanımızda olduklarını görmekten mutluluk duyuyoruz.”

gctu2dsmce6h97zjvqla8g3e.jpg

1qfmezkzmgdrxlpbf0yh7da8.jpg

hkpl4vny1bs59ydqhtdcrzm0.jpg

ttwgbrfh3k27ha80vImsvznq.jpg

bwv1yhrmvfyz8chxlmszebpx.jpg

ijqjdv0hwzqx65w9gb7enyvg.jpg

r9d5xxscg2van03ppqncmwIr.jpg

v9ew3zyqgd7axjk5oIfaqisu.jpg

j1ysbgwr5qcamf47Irtduumo.jpg

ziah286snocqzdbouqdtkelw.jpg

8jhopkrura3pzneie7ov6lbx.jpg

m6zd7iu4k3bpqkyvz2xjn8ml.jpg

8z9aymkt5wpxbmqtah7cs2kw.jpg

zimgybusha80kqrpkp9exa52.jpg

jto4rnhzwlkvwezplce73fqa.jpg

jfgwszsmz1ahbektaunvlid7.jpg

ed892Ig0lyfsnzjqhysxv3mf.jpg

hay9uoymrcilohwewfxz8s3b.jpg

8b3nzmuuycxwtfwIerqxdmlq.jpg

qsjIgcdhpu0eamrfyshzvntq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.