KÂĞITHANELİ ÇOCUKLAR YAZI VERİMLİ GEÇİRECEK

KÂĞITHANELİ ÇOCUKLAR YAZI VERİMLİ GEÇİRECEK

Kâğıthane Belediyesi bu yaz da çocuklara birbirinden farklı spor branşlarında yetkinlik kazandıracak. Uzman eğitmenler eşliğinde yaz süresince 22 farklı branşta spor eğitimlerinin verileceği ilçede geleceğin şampiyonlarının yetiştirilmesi hedefleniyor. Yaz spor okullarında 4-15 yaş aralığındaki çocuklara Modern ve Geleneksel Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Yüzme, Golf, Basketbol, Futbol, Hentbol, Tekvando, Karate, Güreş, Masa Tenisi, Tenis, Badminton, Cimnastik, Futsal, Atletizm, Boks, Wushu ve Dart eğitimleri verilecek. Engelli çocuklar da unutulmadı. Engelli çocuklar için de yüzme ve basketbol eğitimleri hazırlandı.

Eğitimler Belediye'nin Yahya Kemal ve Hamidiye'deki tesisleri ile Hürriyet'teki Hasan Cevahir Spor Merkezi'nde verilecek. Veliler çocukları için başvurularını tesislere gelerek yaptırabilecekler.

Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin 'Sporcuhane' projesi kapsamında bugüne kadar on binlerce çocuk ve gence ücretsiz sportif eğitimler verdiklerini belirterek; '' Hem yeteneklerini keşfedecek, yeni beceriler kazanacak ve yeni arkadaşlar edinecekler. Hayatın içinde daha disiplinel olmayı öğrenecekler. Zihinsel ve bedensel yönden daha sağlıklı gelişecekler. Her birini ileride şampiyon olarak görmeyi diliyoruz.'' dedi.

2j6lrqsbzcx0tdpqlIk5scib.jpg

cvt6qrbtl05wyIxdl42kua3m.jpg

ucthd8643bzpyyeqa5dcuvrb.jpg

pxrblh74amwyb2dfgd1ft5tv.jpg

mdj0nuIlf9cvzavdk7gtqrye.jpg

mahzvjx5tmsp1iyhw7t24fex.jpg

dbfy40vbwhxapzui3Igtfjv9.jpg

goxlysuzk85givqIjqwlr9ap.jpg

ozuzlx7fjkuhmw1rsvbsica0.jpg

w4bg0v2ovziy1lpoxdmujgdu.jpg

dnbopat9nck4frpvrqvszdhm.jpg

i76g4bhu0srz519wkyeIlzjf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.