KAĞITHANELİ ÇOCUKLAR BU KIŞI TATİL HAVASINDA GEÇİRECEK

KAĞITHANELİ ÇOCUKLAR BU KIŞI TATİL HAVASINDA GEÇİRECEK

Kağıthane Belediyesi, çocukların önümüzdeki kış aylarını yaz tatili havasında geçirebilmesi için Spor Okullarını hizmete açtı.



Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruya göre; Kış Spor Okullarına kayıtlar 28 Eylül Salı günü saat 10.00'da başlıyor.

Hamidiye ve Yahya Kemal Spor Kompleksi ile Doğal Buz Pisti ve Hasbahçe Stadı'nda 4-16 yaş aralığındaki çocuklara 20 farklı branşta spor eğitimleri verilecek. Alanında uzman eğitmenler tarafından 6 ay süreyle verilecek eğitimlerde çocukların bedensel ve zihinsel gelişimleri kadar yeni arkadaşlıklar edinmeleri de hedefleniyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin konuyla ilgili olarak; '' Kış aylarını genellikle çocuklar evde geçiriyor. Havaların soğuması nedeniyle yazın olduğu gibi arkadaşlarıyla çok fazla birlikte olamıyorlar. Çocuklarımız bu kışı da yaz tatili gibi geçirsinler istedik. Okul sonrası zamanlarda spor tesislerimize gelerek yüzmeden cimnastiğe, satrançtan buz patenine istedikleri branşta hem spor yapsınlar hem de arkadaşlarıyla keyifli zamanlar geçirsinler istiyoruz.'' diye konuştu.

Kış Spor Okullarına kayıtlar Hamidiye ve Yahya Kemal Spor Tesislerinde yapılacak. Yüzmeyi tercih eden çocuklarsa kayıtlarını belediyenin internet sitesinden yaptırabilecekler. Kış spor Okullarında dersler ücretsiz şekilde verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.