KAĞITHANE İÇİN SPOR VAKTİ

KAĞITHANE İÇİN SPOR VAKTİ

Kağıthane Belediyesi bünyesinde hizmet veren spor merkezleri yeni normal dönemde kapılarını vatandaşlara açtı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında uzun bir süredir kapalı olan Kağıthane Belediyesi'ne ait spor salonları ve yüzme havuzları yeni normal dönemde hizmet vermeye yeniden başladı. Hamidiye ve Yahya Kemal Spor tesisleri ile Şirintepe ve Talatpaşa'da bulunan kadınlara özel spor salonları yüzlerce vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sağlıyor.

Yahya Kemal ve Hamidiye spor tesislerinde yetişkinlere ve engellilere özel olarak yarı olimpik havuzlarda yüzme ve yanı sıra fitness dersleri veriliyor. Dersler kadın ve erkek günleri ayrı olacak şekilde pazar hariç tüm günler devam ediyor.

Sadece kadınlara özel olarak hizmet veren Talatpaşa ve Şirintepe'deki spor salonları da açıldı. Burada Kağıthaneli kadınlara haftanın 6 günü pilates ve step-aerobik dersleri veriliyor.Kağıthane Belediyesi'ne ait spor merkezlerindeki tüm dersler alanında uzman eğitmenlerin gözetiminde uygulanıyor.

Spor merkezlerinin tümünde pandemi tedbirleri azami düzeyde uygulanıyor. Kullanılan ekipmanlar günlük olarak temizlenerek dezenfekte ediliyor. Sosyal mesafeye uyulması için de salonlara aynı anda sınırlı sayıda kişinin girişine izin veriliyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in 'Sporcuhane' projesi kapsamında verilen bu hizmete vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Spor merkezlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, yaz döneminin ardından başlayacak kış dönemi kurslarına başvuruda bulunabilecek. Başvuru için duyurular, belediyenin web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklanacak.

cdtan7qle40z9yfxcurjoynq.jpg

xvyhkscztrn54cmg9a3jhbmn.jpg

aeqaicgb6ln4fnrh2olrodm1.jpg

8maayffjtwxbdIwpluro5z47.jpg

mdngdc8ezcljsek5bq23wk64.jpg

2gbjeyyzthz8qcl3Ij4pnsvw.jpg

gffvsq513ckdu8cmjq0zruet.jpg

7iucxg5jbxww3dvgIhbfsyrp.jpg

ezoq8nf9lf6phtaxsungbIsk.jpg

ta4uxbbrva1klj3o5nveeqgs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.