KÂĞITHANE’DE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

KÂĞITHANE’DE ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Kâğıthane Merkez’deki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende, saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen programda öğrenciler, hazırladıkları şiirler, oratoryo ve müzik dinletileriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgi ve minnet duygularını dile getirdiler. Programda Atatürk’ün hayatı, fikirleri ve Cumhuriyet’e kazandırdıkları bir kez daha hatırlandı.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin törende yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Bizler Atatürk’ün ilke ve değerleri doğrultusunda ülkemizi daha ileriye taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kâğıthane’de 10 Kasım anma programı, Atatürk’e duyulan vefa ve minnet duygularıyla bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.



ontjIw9myklrhzcrahdvzxpj.jpg

rdougetv3ppk4xlsj5bb0z1i.jpg

1m4yxyxdw3tuef2k7rinqnsg.jpg

nz2ltnyluxthIjgvpvose0u9.jpg

ye7aycj41wkbmrtaoxh3xd0h.jpg

mrjulw2y0dxgcsr31mbfxqnh.jpg

gdr928ap6lpmvlkgnt1uoxeb.jpg

9kynmaqbbdtxhi1ogejwaqrs.jpg

flmhoeqkqhkvuI7pbj3p9tlx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.