KAĞITHANE’DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

KAĞITHANE’DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kağıthane’de düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.



Kutlamalar kapsamında ilk tören Kağıthane Meydanı'nda yapıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan tören saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Kutlamalar daha sonra Kağıthane Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde Profilo Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde devam etti. Program kapsamında öğrencilerinin sunduğu halk oyunu ve jimnastik gösterisi ile oratoryo katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Vali Yardımcısı Levent Kılıç, kuvvet komutanları, idari amirler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptığı konuşmada; '' 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yılında; öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahraman şehit ve gazilerimizi şükranla ve minnetle anıyorum. Gençlerimize sağlık, huzur ve refah içinde yaşayacakları bir gelecek diliyorum.'' dedi.

Programın sonunda; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kapsamında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Kağıthane'de bayramın coşkusu Hasbahçe'de devam edecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kağıthane Belediyesi tarafından Hasbahçe'de bir gençlik şöleni düzenleniyor. Etkinlikte sevilen sanatçılar Doğukan Manço ve Emre Kaya sahne alarak en sevilen şarkılarını gençler için seslendirecek.

wbkelqzp504pdrhqonfanz7h.jpg

tvaneugehp9upgro1xa4ydft.jpg

bi2fwqhmlyldgrcwfn47ygtv.jpg

tsvhaspjw0eb8enrImoauz9h.jpg

uwtodzmaxkfb8qxe9alfo2p5.jpg

5ftsIkqzghamvxlvtgbedckf.jpg

qg8fyzhno5wsxd17fepyzocq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.