Kadın Emeği Satış Noktası açıldı

Kadın Emeği Satış Noktası açıldı

Bahçelievler Yenibosna Kuleli Parkı’nda Kadın Emeği ürün satış yerleri açıldı. Açılışta konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “Kadınlarımızın gücünün ve emeğinin farkındayız ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 

İlçedeki kadınlara yeni alanlar açmak için projeler geliştiren ve hayata geçiren Bahçelievler Belediyesi son olarak Kadın Emeği Atölyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa İstanbul Valisi Davut Gül, eşi Gülden Gül, İlçe Kaymakamı Mehmet Boztepe, AK Parti Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Şeyma Aktaa, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ve vatandaşlar katıldı.

Kadın Emeği Atölyesi’nin açılışında konuşma yapan Dr. Hakan Bahadır “Kadınlarımızın gücünün ve emeğinin farkındayız ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi. Başkan Bahadır “Burada el emeği göz nuru ürünler var. Kadınlarımız emeklerinin karşılığını alacaklar. Kadınlarımızın potansiyellerini ortaya koyacakları, kendilerine yine kapılar açacakları çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz.  Bugüne kadar kadınlara yönelik hayata geçirdiğimiz projelerle pek çok kadın meslek sahibi oldu. Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kadın Emeği Atölyesi ile de pek çok kadını hayatının değişmesine ve güzelleşmesine katkı sağlamayı hedefledik” şeklinde konuştu.

gthuyq9uz0worzw3mv6Ibjl8.jpg

rg9q4dt06u7qo8tu3eak5cym.jpg

f2rghgvwczlypifqmxzdwctk.jpg

xqImyggr7s40z5ecbwf3jqxa.jpg

ayvbd7cb8gIwvq5wglkytnek.jpg

eycd2xgfbjiopam5mahprxtl.jpg

of81hvmdxqt5cmsfvpyb4kuw.jpg

8wnnga6x9modfiejexzl4vqu.jpg

g5kbl2smog4j8liwamxtfqwf.jpg

6sopIkmtxpdrhbjnc9wvraku.jpg

finnIwm5uqtbdb2lhgzsuok8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.