İZMİT’İN GENÇÇINARLARI, KAPI KAPI GEZECEK

İZMİT’İN GENÇÇINARLARI, KAPI KAPI GEZECEK

İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayan “İzmit’in GençÇınarları”, kentin dört bir tarafında kapı kapı gezerek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyecek.

İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayan “İzmit’in Genç Çınarları”, kentin dört bir tarafında kapı kapı gezerek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyecek.

İzmit Belediyesi ve vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi görecek Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlıİzmit’in Genç Çınarları, çalışmalarını hızlandırdı.

İzmit’in Genç Çınarları, kentin dört bir tarafını kapı kapı gezerek vatandaşların talep, şikâyet ve önerilerini dinleyecek. Böylece İzmit Belediyesi hizmetlerini vatandaşlara çok daha hızlışekilde ulaştıracak.  

DAHA HIZLI İLETİŞİM, DAHA HIZLI ÇÖZÜM

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren ve Ramazan ayında sıcak yemek, gıda kolisi ve Kocaelispor hediyelerini dağıtan İzmit’in Genç Çınarları, ziyaretlerine Yenişehir Mahallesi ile başlayacak. Yenişehir Mahalle Muhtarı Salih Çuman ile görüşmelerini gerçekleştiren ekip, Yenişehir Mahallesi’nde çalınmadık kapı bırakmayacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.