İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: ORMANLIK ALANDA KENEVİR TARLASI ORTAYA ÇIKTI

İZMİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: ORMANLIK ALANDA KENEVİR TARLASI ORTAYA ÇIKTI

İzmir'in 11 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında ormanlık alanda ekili 5 bin 433 kök kenevir ile 1.5 kilo kubar esrar, 56.65 gram metamfetamin ve 4 gram bonzai ele geçirildi. Operasyonlarda...

İzmir'in 11 ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında ormanlık alanda ekili 5 bin 433 kök kenevir ile 1.5 kilo kubar esrar, 56.65 gram metamfetamin ve 4 gram bonzai ele geçirildi. Operasyonlarda 16 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Ödemiş, Torbalı, Kiraz, Urla, Kemalpaşa, Karaburun, Menderes, Bayındır, Seferihisar, Dikili ve Selçuk ilçelerinde uyuşturucu operasyonları gerçekleştirdi.

4-14 Haziran tarihleri arasında narkotik köpekleri ile drone destekli olarak gerçekleştirilen operasyonlarda ormanlık alana ekili vaziyette 5 bin 433 kök kenevir bitkisi, 1.5 kilogram kubar esrar, 56,65 gram metamfetamin, 4 gram bonzai, 3 adet uyuşturucu içme aparatı olarak kullanılan bong, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 11 adet bu tüfeklere ait fişek ve 94 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyonlarda 16 kişi gözaltına alındı. Zanlıların adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.