İZMİR'DE BOĞAZİÇİ BOYKOTU!

İZMİR'DE BOĞAZİÇİ BOYKOTU!

İzmir Üniversite Dayanışması'na üye öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'yu protesto etmek ve ev hapsindeki öğrencilere destek amacıyla 1 Nisan'da dersleri boykot kararı...

İzmir Üniversite Dayanışması'na üye öğrenciler, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'yu protesto etmek ve ev hapsindeki öğrencilere destek amacıyla 1 Nisan'da dersleri boykot kararı aldı. Protestocu öğrenciler, aynı gün saat 17.00'de Kordon'da basın açıklaması için buluşma çağrısı da yaptı.

İzmir'de Boğaziçi Üniversitesi'ne Rektör olarak atanan Melih Bulu'yu protesto eylemleri ders boykotuna dönüştü. İzmir Üniversite Dayanışması'na üye öğrenciler, Rektör Bulu'yu protesto etmek ve ev hapsindeki öğrencilere destek amacıyla 1 Nisan'da dersleri boykot etme kararı aldı. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde duyuru yapan öğrenciler, boykotun olduğu gün saat 17.00'de Kordon Gündoğdu Meydanı'nda yapacakları basın açıklaması için çağrıda bulundu.

Öğrenciler, "Başta Melih Bulu olmak üzere tüm kayyumların istifası, polisin kampüsten çekilmesi, hapishanelerde-ev hapsinde tutuklu olan arkadaşlarımızın serbest bırakılması ve söz, yetki, kararın tüm bileşenlerde olacağı demokratik üniversiteler için 1 Nisan’da Kordon'da boykottayız" açıklamasını yaptı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.