“İzmir Türkiye’nin gelecekteki umududur”

“İzmir Türkiye’nin gelecekteki umududur”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye personelinin yeni yılını kutladı. El ele vererek Türkiye’ye örnek bir İzmir yarattıklarını söyleyen Başkan Soyer,  “İzmir, Türkiye’nin gelecekteki umududur. Türkiye için İzmir’den başka ışık yok. O ışık da biziz, sizsiniz, hepimiziz. Siyasal iklimi de ekonomik iklimi de değiştireceğiz” dedi.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark 4 numaralı holde bulunan meclis toplantı salonunda belediye personeliyle bir araya geldi. Çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Soyer,  “Sizleri böyle bir arada, güler yüzle görmek beni çok mutlu etti. Sizlerle olmaktan çok mutluyum. Çok keyifli ve gururlu bir iş yaptığımızı düşünüyorum” dedi.
 
“Gurur duyuyorum”
El ele vererek Türkiye’ye örnek bir İzmir yarattıklarına değinen Başkan Soyer, “Bundan büyük gurur duyuyorum. İzmir, Türkiye’nin gelecekteki umududur. Türkiye için İzmir’den başka ışık yok. O ışık da biziz, sizsiniz, hepimiziz. Bu çok heyecan verici. Bu iş sadece ekmeğimizi kazanmakla ilgili değil. Her gün daha da derinleşen yoksullukla daralırken, herkes bir tek İzmir’den umut buluyor. Bunu en son 9 Eylül kutlamalarında gösterdik” diye konuştu.
 
“Siyasal iklimi de ekonomik iklimi de değiştireceğiz”
Beraber çalışmaktan son derece gururlu olduğunu da söyleyen Başkan Soyer, sözlerini şöyle tamamladı: “Daha fazlasını yapabileceğimizi biliyorum. Beni heyecanlandıran ve motive eden şey de bu. Geldiğimiz seviye daha hiçbir şey değil. Göreceksiniz daha olağanüstü işler yapacağız. Siyasal iklimi de ekonomik iklimi de değiştireceğiz. Bu bir hayal değil. Huzurlu, keyifli bir yıl diliyorum.”
 

h2oi9upc0aveqk5l7gxnfzjm.jpg

doeedlgflzI2caoxb01cpjqu.jpg

ruh58node2y37bx9wy0Ia4wj.jpg

yohcuua5jblveflxqkydmprw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.