İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. Yılı fotoğraf yarışması sonuçlandı

İzmir’in Kurtuluşu’nun 100. Yılı fotoğraf yarışması sonuçlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı konulu ulusal fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların İzmir’in kurtuluş etkinliklerinde çektikleri fotoğraflarla katıldığı yarışmada birincilik ödülünü Tolga Taçmahal, ikincilik ödülünü Can Yücel, üçüncülük ödülü ise Arda Savaşçıoğulları kazandı.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği tarihin en görkemli 9 Eylül kutlamaları kapsamındaki İzmir’in Kurtuluşunun 100. Yılı ulusal fotoğraf yarışmasında kazananlar belli oldu. Yarışmada birincilik ödülünü Tolga Taçmahal kazanırken ikincilik ödülü Can Yücel’in, üçüncülük ödülü ise Arda Savaşçıoğulları’nın oldu. Mansiyon ödüllerine Betül Kaya, Hacı Emre Polat, Hasan Uçar, Murat Yılmaz ve Şeref Matur değer bulunurken İzmir Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülünü Meltem Çavuşoğlu, Seçici Kurul Özel Ödülünü ise Ufuk Urgun kazandı. 

Prof. Dr. Zühal Özel Sağlamtimur, Doç. Dr. A.Beyhan Özdemir, Selim Bonfil, Yusuf Tuvi ve Yusuf Aslan’dan oluşan seçici kurul üyeleri 27 Eylül günü yaptıkları değerlendirmede toplam 100 fotoğrafı ödüle ve sergilemeye değer buldu. 100. yıl etkinlik, tören ve kutlamalarında çekilen fotoğrafların katıldığı yarışmaya 121 kişi 526 eserle başvurmuştu.
 

f8mjdptf3blzurqmdnvvlkk9.jpg

21iehjlb0gwmnnpzbv9t3z47.jpg

zmptyvsxhyclnjceugs5fu7o.jpg

ygvIbxfqywhlzejjk1prz5ha.jpg

buvqr6eqbjptgpsnde4m5gx1.jpg

7jagkm80zd6uqaihr4ybfcen.jpg

rpxpnoavuIfqkmkwyxzsjn1c.jpg

5y4Irveqjslj73htorhubbuf.jpg

3I0gdvpj7pkhz5dbrxeuhquw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.