İzmir en uzun gecede koştu

İzmir en uzun gecede koştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi yılın en uzun gecesinde koşu düzenledi. Koşuya bin 500 kişi katıldı. 7,5 kilometrelik parkurda yapılan koşuya ellerinde ışıklı süsler ve fenerleriyle katılan İzmirlilere çok sayıda bisiklet sürücüsü de eşlik etti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i bir spor kenti yapma hedefi doğrultusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılın en uzun gecesi 21 Aralık’ı bir kez daha koşuyla taçlandırdı. Konak Vapur İskelesi ile Üçkuyular İzmir Marina arasında üçüncü kez düzenlenen etkinliğe bin 500 İzmirli ve 30’a yakın bisiklet sürücüsü katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman’ın birlikte verdiği start ile katılımcılar, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı takip ederek 7,5 kilometrelik parkuru İzmir Marina’da tamamladı. Koşu ve bisiklet sürüşüne katılanlar da ışıklı süsler ve fenerler eşliğinde geceyi renklendirirdi. Organizasyonda İzmir Marina’daki bitiş çizgisine ulaşanlara madalyaları verildi.

txflbvzor47fksehp5m0exay.jpg

nIvcfes4qzzshnwgoihrqj80.jpg

ebmvldygjf8pfckzaz9roth1.jpg

rvj8g1yuhqmnf6nqfdzssbm9.jpg

x1mwcdh3nlk8oqbvxegafh4p.jpg

q3edry2tqs5gtxwz6jo9ga07.jpg

0wdkmerbpls3nzfm1iohqgu6.jpg

xn3qrz0bjbpw1yht4zysexvu.jpg

m07rynlxdd8iqjbmzwzscbe3.jpg

l2oxbznilfe5bsm8w0vhghfu.jpg

puqokgs5uxfv8hxgconesp3w.jpg

ea6iezydsoqdo0mjIl7lqkrv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.