İYİLİK İÇİN BÜYÜK KÜÇÜK ELELE VERDİLER

İYİLİK İÇİN BÜYÜK KÜÇÜK ELELE VERDİLER

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, ‘Büyük Küçük Elele -Sanatlara Yaraları Sarıyoruz’ isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, ‘Büyük Küçük Elele -Sanatlara Yaraları Sarıyoruz’ isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı. Maddi manevi zorluk yaşayan çocuklara destek olmak amacıyla Ressam Asuman Savuk küratörlüğünde gerçekleştirilen sergiye 48 profesyonel gönüllü sanatçı, 49 eseriyle katılım sağladı. Sergiden elde edilen gelirin tamamı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanacak.

Küçükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde, Etki Okulları katkılarıyla Art Of İst Atölye tarafından düzenlenen serginin açılışı, çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi.

Asuman Savuk: Çocuklar için bir umut olmak istedik

Sanata ve sanatçıya yaklaşımı ve desteği için Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye teşekkür eden Sergi Kuratörü Ressam Asuman Savuk, “Maddi manevi zorluk yaşayan çocuklar için harekete geçme isteğim vardı. Sonra bir refleks olarak bu projeyi geliştirdik. Geleceğimiz olan çocuklarımız için bir umut olmak istedik. Sanatçılara çağrıda bulundum ve çok güzel dönüşler aldım. Bu bir bağış sergisidir. Küçük büyük el ele verdik. Etki Okulu’nun anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden, profesyonel sanatçılara tüm gönüllülerin eserleri burada. Desteğini esirgemeyen, katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Tüm geliri ÇYDD’ye bağışlanacak

Sergide, Etki Okulu’nun ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirilmiş olan atölye çalışmasının ürünleri ve ressamlardan oluşan gönüllü sanatçıların serbest tarzdaki resimlerinden oluşan seçki iki ayrı bölümde yer aldı. Yardımsever Etki Okulu öğrencilerinin hiç tanımadığı kardeşleri için tuvale yansıttığı eserler de sergide satışa sunuldu.

Bir iyilik hareketi olarak düzenlenen serginin tüm geliri, ihtiyaç sahibi çocukların gereksinimlerinde kullanılmak üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlanacak.  Sergi 24 Ekim’e dek AKSM’de görülebilir.

rdcjkgswI0syxnx2mkfh1eqi.jpg

e7xk1ihwcvyfdtcu8ltvzn4s.jpg

4xcdkdywfuvolzh1zi3k5ngc.jpg

njoezvgq6xbbh79yot4du82c.jpg

6ndhjbuglecya7w5azlg0pcz.jpg

kjobc4ttrue3ds9kg5rlgaip.jpg

hv9lg67tsj4znm2fcqpx8ayc.jpg

a1rlxtefnx4fm2bazv9eumdk.jpg

ojmnoscfl78qzwqpIh5tha0z.jpg

4dgp3mxr5Ijnsvv9lfkdqn6a.jpg

vn0auidgIows5ayqwrplc7xu.jpg

kbqtx2efpv7cwgr5o19nrjy8.jpg

wldqpdi1pvhttv9rqcunmabe.jpg

1lqh2xvrd7owbj6Ihi0qpojf.jpg

031rv5mevfuz4jdf7ngill8b.jpg

sd86thuf0akptekw3mozbrlh.jpg

pciu3jh1tkmqo7dtfdmk0pxo.jpg

c56gs9rwtun0hljzIpcysfay.jpg

cioxvh6e73c4okkhtdzjuw1v.jpg

jwkly5dabqe4tshobmogmpcx.jpg

alu0cmsys3fh28Imwkavhbgj.jpg

nevlg0z7eqdqrmkphpwa4vts.jpg

hxrlqapcnisIkzwgmejf0sl7.jpg

hjcf0q2sthqfv9aknlz7kvli.jpg

qsl4wawkymepahnczf01exxI.jpg

ulqj0egx5xpmehydw2mfnItv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.