İYİ PARTİLİ YILMAZ 'HAYIR' OYUNUN GEREKÇESİNİ AÇIKLADI: "BU YÖNETİCİYE 2 YIL SÜREYLE ÜLKENİN KADERİ TESLİM EDİLMEMELİ"

İYİ PARTİLİ YILMAZ 'HAYIR' OYUNUN GEREKÇESİNİ AÇIKLADI: "BU YÖNETİCİYE 2 YIL SÜREYLE ÜLKENİN KADERİ TESLİM EDİLMEMELİ"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Irak ve Suriye tezkeresine, partisi ‘evet’ dediği halde ‘hayır’ oyu verdi. Yılmaz, "Bu yöneticiye...

Haber: BURCU KAHRİMAN - Kamera: NAİF KAÇMAZ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, Irak ve Suriye tezkeresine, partisi ‘evet’ dediği halde ‘hayır’ oyu verdi. Yılmaz, "Bu yöneticiye iki yıl süreyle ülkenin kaderi teslim edilmemeli. Benim gerekçem budur" dedi.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, partisinin TBMM’deki grup toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yılmaz, Irak ve Suriye tezkeresi için verdiği ‘hayır’ oyunun gerekçesini şöyle anlattı:

"Bu yöneticiye iki yıl süreyle ülkenin kaderi teslim edilmemeli. Benim gerekçem budur. Ben İYİ Parti'de siyasete başladım, İYİ Parti'de siyaseti bitireceğim. Bir sıkıntı yok." 

Yılmaz, partinin tezkereye ‘evet’ oyu kullanmasına ilişkin de "Olabilir. Demokraside her şey mümkün. Herkesin aynı şeyi düşünmesi şart değil. Eğer bunu yaparsak ilerleriz. Yapamazsak o zaman tek taraflı oluruz. Dolayısıyla bugünkü sıkıntıların devamını sağlamış oluruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.