İstanbul Enerji AŞ’den, resim yarışması

İstanbul Enerji AŞ’den, resim yarışması

İstanbul Enerji AŞ olarak, Babalar Günü özelinde gerçekleştirdiği “İSG Kurallarına Uyan Babam” temalı resim yarışmasına, İstanbul Enerji çalışanlarının çocukları birbirinden keyifli resimlerle katılım gösterdi.

Çocuklar babalarına, Babalar Günü özelinde iş sağlığı ve iş güvenliğinin önemini anlatan, babalarının sağlığının ve güvenliğinin değerini vurgulayan birbirinden yaratıcı resimler çizdi.

İstanbul Enerji AŞ Genel Müdürü Yüksel Yalçın, çocuklara öncelikle iş sağlığı ve iş güvenliğinin anlamından ve öneminden bahsetti. Sonrasında yarışmada yer alan tüm resimlerin sunusu gerçekleşti. Her resmin sahibinden fotoğrafı çizerkenki düşüncelerini dinleyen Yalçın, küçük katılımcılarımıza kitap takdiminde bulundu. Resim yarışmasının geleneksel hale getirileceğini, tüm çocuklara resim şövalesi ve boya takımı hediye edileceğini belirtti. Çocuklarla gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.

 Resimler, oluşturulan komisyon tarafından değerlendirildi. Küçük katılımcılarımıza sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi.

babalar-gunu-scaled-2048x1172.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.