"İLK TOPUM PROJESİ"NİN LANSMANI BEŞİKTAŞ’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"İLK TOPUM PROJESİ"NİN LANSMANI BEŞİKTAŞ’TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kız çocuklarını küçük yaşlarda futbolla tanıştırmak için Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Kızlar Sahada ve Adidas iş birliği ile hayata geçirilen...

Kız çocuklarını küçük yaşlarda futbolla tanıştırmak için Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Kızlar Sahada ve Adidas iş birliği ile hayata geçirilen "İlk Topum Projesi"nin lansmanı bugün gerçekleştirildi. Beşiktaş Belediyesi İsmet İnönü Spor Tesisleri’nde gerçekleşen projenin tanıtımına, Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza da katıldı.

Beşiktaş Belediyesi , İnönü Spor Tesisleri,önemli bir projenin tanıtımına ev sahipliği yaptı. Kız çocuklarını futbolla tanıştırmak sporu sevdirmek için Kızlar Sahada ve Adidas Türkiye tarafından "Gelin önyargılara ilk şutu birlikte atalım" mottosuyla "İlk Topum Projesi" başlatıldı. 

50 kız çocuğu sahaya çıkarak çok çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Kız çocukları, kızların futbol oynayamayacağına dair klişe sözlerden oluşan kale duvarlarını şutlarıyla yıktı. Daha sonra kızlar, Beşiktaş Kadın Futbol Kulübü sporcuları Sevgi Çınar, İrem Eren ve Melike Öztürk ile aynı sahada futbol oynadı. Projenin sonunda 50 kız çocuğuna, katılımlarından dolayı sertifika dağıtıldı. Sertifikaları, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Brezilyalı yıldızı Josef De Souza çocuklara takdim etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ise böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu ve kız çocuklarını sporun her alanında destekleyeceklerini belirtti.

rizaakpolat3.jpgrizaakpolat4.jpgrizaakpolat5.jpgrizaakpolat6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.