İLETİŞİM OFİSİ YENİMAHALLELİLER İÇİN DEVREDE

İLETİŞİM OFİSİ YENİMAHALLELİLER İÇİN DEVREDE

Yenimahalle Belediyesi’ne istek, şikâyet, danışma ve öneri için ulaşmak Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi ile birlikte daha da kolaylaştı. İletişim...

Yenimahalle Belediyesi’ne istek, şikâyet, danışma ve öneri için ulaşmak Yenimahalle Belediyesi İletişim Ofisi ile birlikte daha da kolaylaştı. İletişim Ofisi, vatandaşların istek ve taleplerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. 25 kişilik bir ekiple, çalışmaya başlayan İletişim Ofisi, vatandaşlardan gelen şikâyetleri ilgili birimlere ileterek sorunların hızlıçözüme kavuşmasını sağlıyor.

Vatandaşın belediyeye gelmeden istek ve şikâyetlerini dile getirebildiği bağlantılara ek olarak AKOSCEP hizmeti ile de bağlantılar bir çatı altında toplanarak vatandaşlara sunuluyor.

“GÖREMEDİĞİMİZ EKSİKLİKLER OLABİLİYOR”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle büyük bir ilçe. Ekibimizin göremediği eksiklikler olabiliyor. Bu durumda vatandaşlarımızın taleplerine iletişim ofisi ve uygulamamız yetişiyor. Biz de bu sayede elimizden geleni yaparak isteğin veya şikayetin bir an önce çözüme kavuşabilmesi için çalışmalar yapıyoruz ve sorunu çözüyoruz” dedi.

Vatandaşın talebinin bir an önce yerine getirilebilmesi için ilgili birimleri harekete geçiren iletişim ofisi ekibi, 05422939364 numaralı Whatsapp Hattıüzerinden görüşmeleri sağlıyor. Ofis ayrıca Facebook/İnstagram: yenimahallebelediyesi, Çağrı Merkezi: 444 93 64, Twitter: yenimahallebld, E-posta: iletisimofisi@yenimahalle.bel.tr ve web sitesi: www.yenimahalle.bel.tr kanallarıyla da halk ile belediye arasında köprü görevi görüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.