İlçelerde müzik dolu akşamlar başladı

İlçelerde müzik dolu akşamlar başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı, kış aylarında gerçekleştirdiği salon konserlerinin ardından yaz aylarında müziği ilçelere taşıyor. Yaz boyunca ilçelerde konserler verecek Konservatuvar orkestrası, ilk durağı olan Gazipaşa’da izleyenleri coşturdu.

MÜZİK DOLU AKŞAM

Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’ndaki gerçekleşen konseri, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Okan Yavuz ile çok sayıda vatandaş izledi. Şef Yiğit Aktı'nın yönettiği, Aslıhan Günay, Egemen Balhan, Kürşat Pınarbaşı ve Merve Kalay'ın solistliğini yaptığı orkestra, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği’nin yanı sıra Teke yöresi türküleri de seslendirdi. Vatandaşlar, hareketli şarkılara alkış ve dansları ile eşlik ederken, Gazipaşa müzik dolu bir akşam yaşadı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz böylesine güzel bir konseri Gazipaşalı vatandaşlarla buluşturduğu için Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür ederek, Şef Yiğit Aktı'ya çiçek taktim etti.

SONRAKİ KONSER KORKUTELİ’DE

İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı kendi bünyesinde kurduğu her tarz müzik yapabilen 4 solist ve 12 sazdan oluşan bir orkestra ile ilçelerde konserler vermeye devam edecek. Orkestra, 3 Temmuz Pazar günü Korkuteli’de, 24 Temmuz’da Alanya’da, 31 Temmuz’da Elmalı’da, 7 Ağustos’ta Demre’de, 14 Ağustos’ta Gündoğmuş’ta konserler verecek.

 

 

63zHUNLGia7n1c5lBsMFID2T..jpeg

9buhT0POjgwieIlJ8aDEnGBU..jpeg

RUY3T8IGhLZqxdOzlosQFCeE..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.