İki Kız Kardeşin Hikâyesi Beğeniyle İzlendi

İki Kız Kardeşin Hikâyesi Beğeniyle İzlendi

Esenyurt Belediye Tiyatrosu’nun sahnelediği“Beyaz” oyunu, Esenyurtlu tiyatroseverlerle buluştu. İki kız kardeşin hikâyesinindramatik bir hesaplaşmaya dönüştüğü oyun, izleyiciler tarafından ilgiylekarşılandı.

Esenyurt Belediyesi, kültür ve sanatetkinliklerine devam ediyor. Esenyurt Belediye Tiyatrosu tarafından ŞehitErol Olçok Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Beyaz” isimli oyun, izleyicisindentam not aldı. Şahine Hatipoğlu’nun yönetmenliğiyle sahnelenen oyundatiyatroseverler, ölüm döşeğindeki annelerinin başında bekleyen iki kız kardeşinbir ömürlük hesaplaşmasını izledi.

“EmeğiOlan Herkese Çok Teşekkür Ederiz“

Oyunu izleyenler arasında yer alan Onur Aygün:“Oyunumuz çok güzeldi. Esenyurt’ta böyle etkinliklerin olması, tiyatronunEsenyurt’a gelmesi çok güzel. Belediye Başkanı’mıza ve emeği olan herkese çokteşekkür ederiz. Çok hoşnutuz, devamını bekleriz” dedi. Bir kadın olaraksergilenen oyundan çok etkilendiğini belirten Deniz Özen ise Esenyurt’ta devameden kültür ve sanat etkinliklerine daha çok katılacağını söyledi.

“OyunlarımızDevam Edecek”

Oyundan sonra sahnede oyuncuları veyönetmenleri tebrik eden Esenyurt Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Yaşar: “Duygularınıçok iyi yansıttılar, hakikaten gerçek bir dünyada kendimizi gördüm. BelediyeTiyatromuz, hocalarımızın ve arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla beş oyunçıkardı. Bu ikinci oyunumuz. Arka arkaya oyunlarımız devam edecek. Amacımız,burada yetiştirdiğimiz gençleri sahnede görmek. Hocalarımıza emeklerindendolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esenyurt Belediye Tiyatrosu Genel YayınYönetmeni Şahine Hatipoğlu, katılımlarından dolayı seyirciye teşekkür ederek:“Sizleri her zaman görmeyi istiyoruz. Sizler için buradayız” ifadelerinikullandı.

“Beyaz”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tekrarsahnelenecek.

h1zni7gjf0wv8g4elIplbyka.jpg

u6oz9ru5vrnbjxxyeozyfcjt.jpg

yjmfhjpc8vb6kokzwbt2grha.jpg

7ep09srb5yngvmud2ygmzdev.jpg

irjamptrgl8mcoIyujkeffgn.jpg

bbter8wfacgla26cqgyhzehk.jpg

rkwop7qavf1um5w2yIlp6xgt.jpg

pas3j8rmqu4jes5duae0I7yn.jpg

mibsxtsoqnaodlvy6xqwez4l.jpg

tbIph0fznivon6ku9ea3hq4a.jpg

ibxbzyha1le89vp3wr6jlfge.jpg

ejqpoiumgaeu1lboaIg4rh6m.jpg

uuvf81yteI0xocjzdrfkpngs.jpg

r9a1bufqxdmtrvjgcIfokwzy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.