‘İKİ KİŞİLİK HIRGÜR’ OYUNU, KARTAL’DA SEYİRCİ İLE BULUŞTU

‘İKİ KİŞİLİK HIRGÜR’ OYUNU, KARTAL’DA SEYİRCİ İLE BULUŞTU

Ünlü tiyatro yazarı Eugene Ionesco tarafından kaleme alınan, yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun sahneye taşıdığı, ‘İki Kişilik Hırgür’ tiyatro oyunu,...

Ünlü tiyatro yazarı Eugene Ionesco tarafından kaleme alınan, yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun sahneye taşıdığı, ‘İki Kişilik Hırgür’ tiyatro oyunu, Kartal’da izleyicilerle buluştu.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, Aralık ayı kültür-sanat programı kapsamında düzenlenen oyun, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Oyuna, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

USTA OYUNCULAR AYAKTA ALKIŞLANDI

İkinci Dünya Savaşı sonrasında yaşanan toplumsal erezyonu, şiddetin ve umutsuzluğun bireyler üzerindeki yıkıcı etkilerini anlatan oyun, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. 75 dakika süren oyunda, oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ve Reha Özcan’ın sahne performansı ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Danışmanı Düzgün Çapar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Umut Veli Develi, oyunculara bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ve Reha Özcan’a teşekkür ederek, tiyatro hayatının unutulmaz oyunu ‘İki Kişilik Hırgür’ün, Kartal’da sahnelenmesinden dolayı yaşadıkları mutluluğu ifade etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.