İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: "HANGİ YALANLARI SERVİS ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ"

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU: "HANGİ YALANLARI SERVİS ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki PKK militan sayısının 250'nin altına düşürdüklerini söyledi. Soylu, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin var olduğuna dikkat çekerek, "Bu...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki PKK militan sayısının 250'nin altına düşürdüklerini söyledi. Soylu, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin var olduğuna dikkat çekerek, "Bu milletin kardeşliğini bir fitne ateşiyle yakabilmek için nasıl tezgahlar kurduklarını biliyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, bugün Polis Akademisi Malatya POMEM 26. Dönem Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Soylu, konuşmasında; “yurt dışına kaçan FETÖ'cülerin hâlâ bu ülkede bir 15 Temmuz hayali kurduklarını” söyledi.

Soylu’nun açıklamaları, özetle şöyle:

"PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜN MİLİTAN SAYISINI 250'NİN ALTINA GETİRDİK" 

"Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün, hangi iftirayı ortaya koyarsa koysun; biz bugün Türkiye’de PKK terör örgütünün militan sayısını 250’nin altına getirdiğimizi biliyoruz. Mağaradan çıkamadıklarını, telsizlerde ağladıklarını, Kandil’den imdat çağrısı yaptıklarını biliyoruz.

"NASIL TEZGAHLAR KURDUKLARINI, HANGİ YALANLARI SERVİS ETTİKLERİNİ BİLİYORUZ"

Jandarmamızın kimin kenevirlerini söktüğünü; narkotik polisimizin, sahil güvenliğimizin kimlerin tezgahına çomak soktuğunu biliyoruz. Ülkemize çöreklenmeye çalışan 14 tane uluslararası mafya liderini Türk polisinin paketleyip sahiplerine iade etmesinden kimlerin rahatsız olduğunu elbette biliyoruz.

Yurt dışına kaçan o hain FETÖ’cülerin hâlâ bu ülkede bir 15 Temmuz hayali kurduklarını biliyoruz. Türkiye’yi eski Türkiye’ye çevirmek için, karıştırmak için, insanları sokağa dökebilmek için, bu milletin kardeşliğini bir fitne ateşiyle yakabilmek için nasıl tezgahlar kurduklarını, hangi yalanları servis ettiklerini biliyoruz."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.