HYUNDAI ASSAN BİR HAFTADA İKİ YENİ MODELİ SATIŞA SUNDU

HYUNDAI ASSAN BİR HAFTADA İKİ YENİ MODELİ SATIŞA SUNDU

Hyundai Assan bir haftada ikinci modelini satışa sundu. Geçen hafta Türkiye'de üretilen Bayon'u satışa sunan şirket Yeni Santa Fe’yi tanıttı. Santa Fe'nin "1.6 Hibrit Progressive" modeli 889...

Hyundai Assan bir haftada ikinci modelini satışa sundu. Geçen hafta Türkiye'de üretilen Bayon'u satışa sunan şirket Yeni Santa Fe’yi tanıttı. Santa Fe'nin "1.6 Hibrit Progressive" modeli 889 bin TL fiyatla satılacak. 

Geçen hafta B-SUV modeli Bayon’u satışa sunan Hyundai Assan, şimdi de Yeni Santa Fe’yi tanıttı. Son yıllarda hem Türkiye’de hem de Avrupa pazarında en çok SUV taşıtlar tercih edilmeye başladı. Otomobil üreticileri de SUV gamına yaptıkları yatırımları artırdı. Hyundai’nin en fazla satılan modeli olan Santa Fe, D-SUV segmentinde konumlandırılıyor. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılan Hyundai Santa Fe 1.6 Hibrit Progressive, 889 bin TL’lik fiyat etiketine sahip.

Satışa sundukları yeni modelle ilgili görüşlerini dile getiren Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel şunları söyledi:

"Yeni Santa Fe modelimiz ile SUV ailemiz genişlemeye devam ediyor. B-SUV ve C-SUV segmentlerindeki model çeşitliliğimizi şimdi de D-SUV segmentine taşıyarak iddiamızı iki katına çıkarıyoruz. Hyundai’nin premium sınıftaki en iyi modellerinden biri olan Santa Fe, yeni nesil yüksek performanslı 230 beygirlik turbo benzinli ve hibrit motoruyla tüm dikkatleri üzerine çekecek. Yeni Santa Fe ayrıca, konforlu ve zengin donanımları sayesinde bize premimum markalardan yepyeni bir müşteri kitlesi taşıyacak. Kısacası Yeni Santa Fe, teknolojik özellikleri, şık tasarımı ve Türkiye’deki SUV segmentinde fark yaratacak."

Hyundai’nin yeni tasarım özelliklerinin bir parçası olan Santa Fe, LED farlarla kombine ön ızgarası ve gündüz yanan farları (DRL) ile yeni tasarım kimliğini ortaya koyuyor. Genişızgara, Yeni Santa Fe'ye cesur bir karakter verirken, ızgaradaki geometrik desen stereoskopik bir görünüm katıyor. Yeni T şeklindeki gündüz farları, otomobilin dışındaki sağlam karakteri tamamlıyor ve en uzaktan bile tanınabilir hale getiriyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.