HBB VE TOROS ROTARY KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİ İLE HATAY’A MOBİL MUTFAK

HBB VE TOROS ROTARY KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİ İLE HATAY’A MOBİL MUTFAK

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Toros Rotary Kulübü işbirliği ile Antakya EXPO alanında hizmet verecek olan mobil mutfağın açılış töreni gerçekleşti.

 

6 Şubat Depremi’nin ardından Hatay’a birçok yardımlarda bulunarak HBB ile işbirliği yapan Toros Rotary Kulübünün hizmet vereceği mobil mutfak tırı günde binlerce kişiye yemek imkanı sunacak.

 

“ ROTARY AİLESİ DEPREMİN İLK GÜNLERİNDEN İTİBAREN BİZLERE HEP DESTEK VERDİ”

 

Depremin ardından kulübün Hatay’a yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Savaş, “ 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu anlamlı günde bu güzel hediye Hatay’ımıza hayırlı olsun. Rotary ailesi depremin ilk günlerinden itibaren bizlere hep destek verdi. Kırsalda girdi masrafları çok fazla olduğu için zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine bizler destek verirken onlar da bizlere destek verdi. Inşallah, bundan sonraki süreçlerde de desteklerine devam ederler. Mobil mutfağımız ile günde binlerce vatandaşımıza yemek verilecek. Herkesin emeğine sağlık.” dedi.

 

ATİLLA: MOBİL MUTFAĞIMIZI HATAY’A GETİRMİŞ OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

 

Açılış konuşmasını yapan Toros Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Mehmet Atilla, “ Rotary ile Hayal Edelim teması ışığında bu yola çıkarken böyle bir hayali gerçekleştireceğimiz aklımızın ucundan geçmezdi. 6 Şubat Depremi bizim için bir milat oldu. 6 ay gibi kısa sürede hayalimiz olan çok çalıştığımız mobil mutfağı Hatay’a getirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Projemiz ile vatandaşlarımızın hayatlarına dokunacağımızı ve yaralarını bir nebze olsa birlikte saracağımıza inanıyorum.” dedi.

 

KIRATLI: SİZLERİN YARALARINA MERHEM OLMAK İÇİN BURADAYIZ

 

Depremin ilk zamanlarından itibaren Hatay için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Toros Rotary Kulübü Dönem Başkanı Onur Kıratlı, “6 Şubat’a kabusla uyandık. Zor bir süreçten geçmekteyiz. Rotary ailesi olarak depremden etkilenen illerimiz için çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugün de sizlerin yaralarına merhem olmak için buradayız. İyiliği yaymaya vesile olduğunuz için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

ÖZTÜRK: HATAY İÇİN ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ

 

Hatay’ın çok özel bir şehir olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Toros Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Guvernörü Emre Öztürk, “Depremden etkilenen her ile hizmet götürmeye çalıştık. Hatay için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Burada konteyner kent ve çadır kentler kurduk. Kırsal kalkınma içinde birçok çalışmamız oldu. Rotary Kulübümüze koşulsuz güvenen kuruluşlarımıza teşekkür ederiz. İlerleyen zamanda burada çocuk oyun merkezi kurmayı da planlıyoruz. Lütfü Başkanımız da her zaman bizlere destek olarak yolumuzu açtı kendisine çok teşekkür ederim.” açıklamalarında bulundu.

 

 

KAYNAR: HATAY İÇİN YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Toros Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Guvernörü Teoman Kaynar da takım ruhu ile hareket ettiklerini belirterek önemli projeye imza attıklarını ve mobil mutfak ile vatandaşların artık hijyenik ortamlarda kaliteli yemekler yeme imkânına sahip olacaklarını da ifade ederek Hatay için yardımlarının devam edeceğini vurguladı.

 

Programın sonunda katılımcılara Hatay’a özgü yemek ikramında bulunulurken HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Toros Rotary Kulübü temsilcileri ile birlikte mobil mutfağın açılış kurdelesi kesildi.

 

 

 

Haberin video ve fotoğraflarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

 

https://we.tl/t-b8KtT8E00l

 

https://we.tl/t-RkjAJz8VYA

 

xf89t7di4vjay2cIvwhhmjop.jpg

svocybtjz0kpkwfqz6rxe3us.jpg

we6v72hnlxuisycajqg4jue9.jpg

9esugz5nuIhajek1dwkvpb0w.jpg

hg7mep3buIb61yrix2dwnjpc.jpg

ajx5hzudqfulmrvn3wg2dost.jpg

bgcmb4fxcy7Ivqnqiwxedza9.jpg

vz2o1walrkuwbmujp7dgpgrs.jpg

jhq90cgymiuneofh6lpy13od.jpg

x0zry5bfuI6dyc4jjdvreasv.jpg

a9d5zp4olqhyIshwmdxy6lkf.jpg

loIrwpenx10fl2q8pbs7r4d3.jpg

6vtd9lpabrptochfhsowk0sz.jpg

pjtuoj1rpz7vvbnkhIg8xsky.jpg

u4t0m6yfqizkhcusdvmjbxsl.jpg

9k0nqxuqan5a1cImjwbyes4k.jpg

ixjrfvawymy24rp7cgczxhlt.jpg

gj1bhedkwu9nat0po68yrziI.jpg

bxtwgovpzcbtv3j0r5kfdhoj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.