HBB İLE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERDEN GURUR TABLOSU

HBB İLE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERDEN GURUR TABLOSU

Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı Destek Eğitim Merkezi ve Hatay Kent Arşivi Kütüphanesi’nde LGS(Liselere Giriş Sınavı) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS) belediyenin ücretsiz imkânları ile hazırlanarak başarı elde eden öğrenciler Hatay’ın gururu oldu.

HBB merkezilerinde YKS’ye hazırlanan öğrenciler, Türkiye’nin birçok üniversitesinin tıp, diş hekimliği, hukuk, mühendislik, öğretmenlik, mimarlık, psikoloji, sosyal hizmetler, fizik tedavi ve rehabilitasyon ve ilahiyat gibi bölümleri kazanan öğrencilerin yanı sıra birçok öğrenci de ön lisans bölümlerine yerleşti.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, her iki sınavda da başarılı olan öğrenciler ile buluştu.

SAVAŞ: EĞİTİME VE EĞİTİMCİYE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Spordan eğitime kadar öğrencilere her türlü destek verdiklerini söyleyen Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır eğitime çok önem veriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi olan çocuklarımızın gerek liseye gerekse üniversiteye hazırlanması konusunda desteklerimiz devam ediyor. Geçen yıllardan beri eğitim merkezimizde kurslar açmıştık. Bu sene de kütüphanemizde KPSS ve YKS kursları açtık. İki merkezimizde toplamda 120 lisans,12 ön lisans ve 6 çocuğumuza da nitelikli liseyi kazandırdık. Bundan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Savaş konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“İnşallah bu çocuklarımız gelecekte ülkemizin önemli yerlerinde hizmet verecekler. Bu sene 750 öğrencimizi üniversiteye hazırlayacağımız çok nitelikli ve kaliteli bir kurs açma hayalimiz var. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için çok çaba sarf ediyoruz. Biz eğitime ve eğitimciye destek vermeye devam edeceğiz.”

Üniversite ve lise sınavlarında başarılı olan öğrenciler, Hatay Büyükşehir Belediyesinin sağlamış olduğu imkânlar sayesinde önemli başarılar elde ettiklerini ifade ederek Lütfü Savaş’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Tüm öğrencileri tek tek tebrik eden Savaş,  öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

fK3YMWQuCGNrhaXenD0gH9zL..jpeg

U8yNKFMLCTZ2pjAtEP69wnWR..jpeg

DcFJIW0EtLUki3Vr9lvO4gNX..jpeg

IW4cPtZX5fEmx3GOYA0dprUg..jpeg

2mH81YgfM6zGh7ODAuNXT9dp..jpeg

9OBdlGa5UNF4TJkryIftzDQE..jpeg

ZXStfeM7YkKLB09NF4DTIlVz..jpeg

AauizlR6WZDctdmfM19YxNU4..jpeg

vamLNK4SstjCWf0ZykgAOJRX..jpeg

LdXBbT7JESZsqovFg2481mQ6..jpeg

btH1L860KMZGg7aOxkVRejXU..jpeg

4uerYZ1mzQsy70FDTPvAUnJw..jpeg

4Or9aeXblNf2yLhZ7Au51G6C..jpeg

8kTZ2XGAWvxnpU9rF6je3KBg..jpeg

YvdTfxWO8lyG64F7RkEc0sz2..jpeg

8jHBxyX9n4bhSrtAqOdKcFDN..jpeg

UdNgzQITjolhrFqOaR31bwfZ..jpeg

wReQj2uL0xKNGV91hdlETPsM..jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.