HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “NUMARATAJ ÜCRETİNE SON” DEDİ

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “NUMARATAJ ÜCRETİNE SON” DEDİ

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, deprem sonrası vatandaşların yoğun olarak sıkıntı yaşadığı adres tespiti belgesinin oluşturulmasında işlemleri hızlandırmak ve ekonomik sıkıntılar içerisinde zor günler geçiren vatandaşları rahatlatabilmek adına adres tespit işlemlerinden tahsil edilen 53,10 TL’lik ücretin kaldırılması kararını aldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Antakya EXPO alanında bulunan Afet Koordinasyon çadırında gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında toplanan mecliste gündeme alınan 59 madde ve gündem dışı 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündem kapsamında oylamaya alınan adres tespit belgelerinin oluşturulmasında tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin zaman kaybına neden olduğu, bu nedenle vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla ofiste mevcut kayıt verme işlemi harcı olan 53,10 TL’lik ücretin gelir tarifesinden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.

Toplantıda Serinyol ile Arsuz ilçesi arasında yapılması planlanan yolun Ak Parti grubunun oylarıyla tekrar incelenmek üzere Bayındırlık ve İmar Komisyonu’na gönderilmesine de karar verildi.

Meclisin gelecek ayki toplantısı 13 Temmuz Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

k492glcgymprtsoaxmuweif6.jpg

nzf5q9hrteyzftlugrnvuob1.jpg

w4fgo29kmiwvhdxzc8b7ngno.jpg

wbloiaanpe1zuvyksldrhjgw.jpg

uessfo3gdy18qzl9pxfobjkx.jpg

hqi5b8jovq4tgw0fd7xynzer.jpg

coofnv4dkaxtashyps7ezr8q.jpg

6bIqjuky1mfuetnggmzcsdqb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.