Hareket Et Beşiktaş!

Hareket Et Beşiktaş!


Belediyemiz, 13 Haziran itibarıyla "Hareket Et Beşiktaş" temasıyla Beşiktaşlıları spora davet ediyor. Spor İşleri Müdürlüğümüzün koordinasyonuyla yaz boyunca hafta içi her gün Abbasağa ve Sanatçılar parklarında, hafta içi üç gün de İsmet İnönü Spor Tesisi’nde yoga ve pilates buluşmaları düzenlenecek.

Park buluşmalarımızda katılımcılar kendi matlarını getirerek etkinliğe katılabilirken İsmet İnönü Spor Tesisi’nde ise matlar belediyemiz tarafından temin edilecek. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan tüm etkinliklerimize katılım ücretsizdir.

"Hareket Et Beşiktaş"
etkinlikleri kapsamında komşularımız, yoga, pilates, zumba ve egzersiz hareketleri ile yaz ayları boyunca hem zinde kalacak hem de hem de kent yaşamının stresinden uzaklaşacak. 13 Haziran'da başlayacak olan etkinliklerimiz yaz sonuna kadar devam edecek. Tüm komşularımız davetlidir. 

Yoga ve Pilates Etkinlikleri
Nefes ve hareket senkronizasyonu ile yapılan çalışmalarla bedeninizi dönüştüren yoga ise kendinizle ilgili daha derin bir anlayışa sahip olmanıza katkı sağlar; bedensel, zihinsel ve ruhsal yaşantınıza denge getirir. Pilates ise kasları güçlendirmek, esnekliği artırmak ve vücudun genel sağlığını iyileştirmek amacıyla geliştirilmiş bir egzersiz sistemidir. Egzersizler minder üzerinde ya da özel olarak dizayn edilmiş aletlerle yapılır. Pilates sistemi vücudun her bölümünü çalıştırmaya yönelik farklı aktivitelere uygun egzersizler içerir.

Program
Başlangıç Tarihi: 13 Haziran 2022

Abbasağa Parkı
Tarih: Hafta içi her gün
Saat: 18.30-20.00
Adres: Cihannuma Mah. Abbasağa Parkı Beşiktaş

Sanatçılar Parkı
Tarih: Hafta içi her gün
Saat: 18.30-20.00
Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No:11A Beşiktaş

İsmet İnönü Spor Tesisi
Tarih: Pazartesi, Çarşamba ve Cuma
Saat: 09.00-10.00
Adres: Levent Mah. Uğur Mumcu Caddesi, No:3/A Beşiktaş

Detaylar
• Katılım ücretsiz olarak halka açıktır.
• Katılımcılar park etkinliklerine kendi matlarını getirerek katılabilir.
• İsmet İnönü Spor Tesisi'nde mat dağıtımı yapılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.