Halk İstiyor, Zeydan Karalar Yapıyor

Halk İstiyor, Zeydan Karalar Yapıyor

Mali sorunlarını geride bırakan Adana BüyükşehirBelediyesi, halka hizmetin niteliğini de niceliğini de artırdı.

Aladağ’da 20 köy ve mahalleyi ziyaret eden Başkan ZeydanKaralar, arıtma, öğrenci misafirhanesi, çok amaçlı salon ve köprülerinaçılışını gerçekleştirdi.

Hafta sonu Aladağ ilçesinde çok sayıda köy ve mahalleyiziyaret eden, incelemelerde bulunan, halkın sorunlarını dinleyen Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, cumartesi günü, ilçede yüksek öğrenime önemlikatkı sağlayan öğrenci misafirhanesinin açılışını yapmasının ardından, pazargünü de Aladağ Mansurlu Mahallesi Eseler Mevkisi’nde inşa edilen Atık Su ArıtmaTesisi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Zeydan Karalar, Dölekli Köyü’ndeAdana Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nun açılışını da aynı gün yaptı.Gerdibi Köyü’nde ise daha önce hizmete giren üç köprünün açılışını yapan BaşkanZeydan Karalar, gittiği her köyde ve katıldığı her açılışta; Kuzey Irak’taşehit düşen 12 kahraman askerimiz için rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralıaskerlere de acil şifalar diledi.

Halk sağlığı ve turizm adına çok önemli bir ihtiyaç olan veBaşkan Zeydan Karalar’ın göreve başlamasının ardından yapılan arıtmalaraAladağ’da bir yenisi eklendi. Karataş ve Saimbeyli ilçelerinde faaliyete geçenatık su arıtma tesislerinden sonra Aladağ Atık Su Arıtma Tesisi, MansurluMahallesi Eseler Mevkisi’nde faaliyete geçti.

ARITMA İHTİYACI BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’LA BİRLİKTEÇÖZÜLÜYOR

Aladağ Atık su Arıtma Tesisi’nin açılışını Aladağlılarlabirlikte yapan Başkan Zeydan Karalar, Aladağ’ın hemen her noktasına hizmetgötürüldüğünü ve altyapı, yol, köprü, su, arıtma tesisi ihtiyaçlarınınkarşılanmasının gururunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Arıtmalarinsanlarımızın sağlığı için çok önemli. Halkımızın sağlıklı su içmesinisağlıyoruz. Güzel ve büyük işler yapıyoruz. Daha büyük işler yapmaya kararlıbir yönetimiz. Geçmişte yapılmayan bu işleri halkımızla buluşturmak bana nasipoluyor.”

ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLER BORÇLANMADAN YAPILABİLİR HALE GELDİ

5 yeni bulvar, yenilenen 197 cadde, 3 dev alt geçit, 111otobüs alımı, 300 iş makinesi alımı, 2 milyon 700 bin tonu aşkın asfalt dökümügibi çok önemli hizmetleri borçlanmadan yapmanın gururunu yaşadıklarını anlatanBaşkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Borcun işi önlediği, kaos yarattığıdurumu tersine çevirmek için çok çalıştık. Birçok kalemde, daha fazla işyapılmasına rağmen tasarruf sağladık. Adana artık ülke genelinde sorunlarıyladeğil, güzellikleriyle anılan bir şehir haline geldi.”

DÖLEKLİ’YE ÇOK AMAÇLI SALON

Dölekli’de Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan çokamaçlı salonun açılışını da muhtarlar, bürokratlar ve halkla birlikte yapanBaşkan Zeydan Karalar, bölgeye yapılan önemli ve çok sayıda hizmetle ilgilibilgi verdi. Başkan Zeydan Karalar, “Pandemiye ve depreme rağmen malisıkıntıları geride bıraktık. Güçlendik ve mali sıkıntımız kalmadı. Bir sonrakidönemde, yaptığımız işleri katlayacağız. 2 günde 20 köyde halkımızla buluştuk. ‘Bizistedik, siz yapmadınız’ diyen yok. Halkımız bizden memnun” dedi.

YEDİNCİ KÖPRÜ DE YAPILACAK

Gerdibi Köyü’nde de halk buluşan ve açılan köprüler hakkındabilgi veren Başkan Zeydan Karalar, bölgeye toplamda 6 köprü yapıldığını,7’incisinin sonraki dönemde halkın hizmetine gireceğini açıkladı.

Başkan Zeydan Karalar 24 Aralık Pazar günü Aladağ’da MeydanYaylası, Başpınar, Aladağ Merkez, Mansurlu, Yetimli, Dölekli, Kökez(Soğukoluk), Gerdibi, Büyük Sofulu, Kıcak ve Posyağbasan mahalle ve köylerindehalkla buluştu, ziyaretlerde bulundu. Köy ziyaretlerinin tamamında halka hitapedilmeden önce, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. 

wgbnwduxc5eszflojckpvhme.jpg

v0avIbumw3boq1hez2cdmlf8.jpg

ziqhknhytkpcvgcb3ddmwj5v.jpg

skvo0fgt1kb52hle8n7eqjwa.jpg

ler40mvs9jnupqgzlcatxIkv.jpg

htm3a2xozfudk6btsglxInu4.jpg

ycyew5a6etmcforxhw70ix3q.jpg

wdipt5x9mx8kqcguebko6j1d.jpg

lcfy7ejtkxvunuw03xdk8l1v.jpg

xjnoodeuwaelmvfhwvqtrl7u.jpg

dza2z6nIc5tfxhbxu4hom07f.jpg

bnqr8m07lyetvf1ug6kzasvo.jpg

6r92fkuIvbyxeyjnhc34si5w.jpg

ayptzmmrlrx5nv9w8tlssf0a.jpg

1o0xr4lp3cfh9jwuIzyutiby.jpg

dbt7gqvtnfzmumvx6I3jwely.jpg

eoucgwcfalj3mxqb4lokq2ps.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.