Hadırlı’ya Kütüphane ve Taziye Evi…

Hadırlı’ya Kütüphane ve Taziye Evi…

 Başkan Zeydan Karalar, “Kentin dört bir yanındaçalışmalarımız, hizmetlerimiz sürüyor. Borcu gelirinin 4 katı olarakdevraldığımız belediyeyi, geliri borcunun 4 katı hale getirdik.”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan Hadırlı MahalleMerkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. 2 katlı ve toplam 260 metrekare alanasahip mahalle merkezinde taziye alanı ve kütüphane olarak kullanılacak bölümlermevcut.

 Siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve Adanalılarınkatıldığı açılışta, Adana’nın her noktasına adil hizmet götürmeyi görevbildiklerini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar şöyledevam etti: “Çok zor günler yaşadık. Pandemi ve depremler nedeniyle meydanagelen sorunların üzerine engellemelerle de karşılaştık. Tüm bunlara rağmen,borcu gelirinin dört katı durumda devraldığımız Adana Büyükşehir Belediyesi’ni,geliri borcunun 4 katı olan bir belediye haline getirdik. Adana’nın önünüaçtık. Artık kimseye ihtiyacımız yok. Adana Büyükşehir Belediyesi’ni kendikendine yeten, çok ciddi işleri borçlanmadan yapabilen bir hale getirdik.”

 

 

Açılışı yapılan Hadırlı Mahalle Merkezi’yle ilgili de bilgiveren Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Büyüklü küçüklü kütüphaneleraçtık.  Bu da onun bir örneği. ‘Birkütüphane bir hapishane kapatır’ derler. Alt katı da taziye evi olarakkullanılacak. Yer sorunu çözebilirsek, burada daha büyük bir taziye evinintemelini atacağız.  Kurs merkezlerimizhizmete devam ediyor, yurtlar açtık. Adana’da böyle hizmetler yoktu. Kreşleraçtık, yakında yenilerini yapacağız. Taziye evlerini çoğaltıyoruz. Tüm bunlarve diğer hizmetler için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. O yüzden sizinleistediğimiz kadar birlikte olamadığımız zaman bize gönül koymayın. Tek derdimizhalkımıza, size daha çok hizmet etmek. Adana’nın dört bir yanındaçalışmalarımız var. Alt geçitler yapıyoruz, yüzlerce iş makinesi ve otobüsüborçlanmadan aldık. Çok çalışıyoruz çünkü öncelikle Allah çalışanı sever.İkincisi Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Ülkesini ençok seven, işini en iyi yapandır’ demiştir.”

Cumhuriyetin 100. Yılında coşkulu ve sevinçli olduklarınıbelirten Başkan Zeydan Karalar, bütün zorlukları aşarak, geleceğeyürüyeceklerini açıkladı.

Konuşmaların ardından Hadırlı Mahalle Merkezi’nin açılışıyapıldı.

p7e4ak3azwxt6ghf1dunfnem.jpg

ijugzsvh1skczIbpdm98xy3k.jpg

wcat2pcnyieszbfoz71fdx4d.jpg

cfwivofbcwrm6gI7yqtak1t0.jpg

kc61ouoz7xswwjnlbrfhvbpt.jpg

j2gz5doIl6eaq9rxvkyglkcc.jpg

b8sae6pjpsx3uzm492qlyyrc.jpg

kcoa3ktbj7wt1nqqwjsi9rhf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.