HACI KENAN CAMİ’NİN TEMELİ ATILDI

HACI KENAN CAMİ’NİN TEMELİ ATILDI

Hayırsever İş İnsanları, Kağıthane Belediyesi ve İlçe Müftülüğü’nün destekleriyle Kağıthane’ye yeni bir cami kazandırılıyor.



Hamidiye Mahallesi’nde hayırsever iş insanı Kenan Balta’nın girişimi ve Kağıthane Belediyesi ile İlçe Müftülüğü’nün destekleriyle Hamidiye Mahallesi Fazilet Caddesi sonuna yeni bir cami inşa ediliyor. Cami’nin temel atma törenine Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Mustafa Koç, İlçe Başkanı Serkan Cantürk, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, Muhtar Hüseyin Yamaç ve vatandaşlar katıldı.

Cami 1.050 kişi kapasiteli olacak. Mescit, Kuran kursu, idarehaneler, ortak kullanım alanları, hanımlara ait mahfili ile cami inşaatının bir yıl içinde bitirilmesi planlanıyor.

Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, görevdeki üçüncü yılında Kağıthane’ye 5 cami kazandırdıklarını belirterek; ‘’ Arıcılar Çamlıvadi, Nişantaşlar Ahmeddin ve Vadi İstanbul camilerimizin yapımını tamamladık. Ayazma ve son olarak Hacı Kenan camilerimizi de Kağıthane’mize kazandırıyoruz. Çocuk ve gençlerimiz buradaki kurslarda Kuran’la, ilimle hemhal olacaklar. Çevre düzenlemesini de yaparak; boş vakitlerde oturup dinlenebileceğiniz, sohbet edebileceğiniz bir alan olacak. Caminin yapımını üstlenen hayırsever iş insanlarımızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin diliyorum.’’ dedi.

Yapımının bir yıl içinde tamamlanması hedeflenen Hacı Kenan Cami’nin projesi Kağıthane Belediyesi tarafından hazırlandı.

ffxohv8oqwrklj2nul64z9td.jpg

nyrwjcxzk7ylz52ohcvw3n8f.jpg

2hdjrsc5l9njvzedig7tp3oa.jpg

ejlc6xom2sgung9kasb7dqwf.jpg

th3dwa4vjynzqezu61bope7b.jpg

tgji4qn1lak7dob6fgn9uzyp.jpg

jnys4x8jvxzd0fa6ovtphl3m.jpg

ycp1l9wmq5udptghbl4krg0s.jpg

zpapy7nhuah6e9rIijvvdutd.jpg

zuehi8qlscfpybb4or6drtgI.jpg

xofp1ylf6onyua3ehvhsrg84.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.