GÜRPINAR KENT ORMANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

GÜRPINAR KENT ORMANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Beylikdüzü'ndeki yeşil alanların sayısını artırmaya devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Kent Ormanı'nı ilçeye kazandırıyor. 26 bin metrekare alanda hayata geçirilecek proje; spor alanları, seyir terası, gençlik merkezi ve sosyal tesis gibi fonksiyonlarıyla vatandaşların buluşma noktalarından biri haline gelecek.

Yeşil alanların sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. İçerisinde; sosyal tesis, gençlik merkezi, soğuk piknik alanı, oturma alanları, kamelyalar, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve alanları, seyir terası, doğal koruluk ve yürüyüş yollarını barındıracak olan Gürpınar Kent Ormanı, yaklaşık 26 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar için nitelikli ve konforlu sosyal yaşam alanlarına bir yenisi daha eklenmiş olacak.

Çalık: Gürpınar Kent Ormanı bölgeye nefes olacak

Proje alanını beraberindeki teknik heyetle birlikte yerinde inceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Beylikdüzü'nde göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yeşil alanların öneminin bilinciyle projeler geliştirmeye ve ilçemize yeni alanlar kazandırmaya gayret ettik.  Amacımız her yaştan vatandaşımızın kullanımına uygun, konfor ve güvenliğin ön planda olduğu alanları hayata geçirmek oldu. İnanıyorum ki Gürpınar Kent Ormanı da komşularımın buluşma noktalarından biri haline gelerek bu bölgeye nefes olacak. Projemiz tamamlandığında çocuklar ve gençler spor ve oyun alanlarında doyasıya eğlenirken yetişkinler de günün tüm yorgunluğunu burada atacak. Beylikdüzü'nde bu kadar yeşil alan bize yeter demeden bu alanlarımızın sayısını artırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

5rt7zchwogxxlfqymvpcl821.jpg

utcz1fhxIanlsylfhvp6awqr.jpg

x9u7jqstdo63hpeql2mnkghw.jpg

ojrcaueoeh64g07Ijkxpwfsz.jpg

rqltf4ymgxx8fhsc1tzpm6ep.jpg

g7zo1lnpydgqmr8jvbx2smvw.jpg

qev1fbt64ecoxc93jgwlunky.jpg

xscywvt9bnj63eplnkeahlrI.jpg

9hpozrwttaysxnjihaogrdd3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.