KILIÇDAROĞLU'DAN, AKP BÜRO ELEMANI AYVATOĞLU AÇIKLAMASI: "TEPEDEN TIRNAĞA BİR VURGUN TABLOSU "

KILIÇDAROĞLU'DAN, AKP BÜRO ELEMANI AYVATOĞLU AÇIKLAMASI: "TEPEDEN TIRNAĞA BİR VURGUN TABLOSU "

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Merkez büro elemanı iken partiyle ilişiği kesilen Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntüleri ve yaşadığı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Merkez büro elemanı iken partiyle ilişiği kesilen Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun sosyal medyada yayınlanan uyuşturucu görüntüleri ve yaşadığı lüks hayatla ilgili olarak, "Ortaya çıkan tablo bizim değerlerimizle barışık bir tablo değildir, tepeden tırnağa bir vurgun tablosudur" yorumunu yaptı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, zevk-ü sefa içinde yaşayan AKP'li gençlerin olduğunu söyleyerek, "Yukarıya bakıyorlar, herkesin keyfi yerinde, altlarında lüks arabalar, her türlü imkan, vurgun, yolsuzluk gırla gidiyor… "Ben de yapayım" diyor, ne kadar çok çalarsan itibarın o kadar artıyor" dedi. Kılıçdaroğlu, Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks arabalar kullanarak şaşaa içinde yaşadığını söyleyerek, "Ülke açlıktan, yoksulluktan kırılıyor. Binlerce çocuk yatağa aç giriyor, bu lüks nedir, bu şatafat nedir?" diyerek tepki gösterdi.

"NE OLACAK BUNU DA WASHİNGTON’A BÜYÜKELÇİ ATASINLAR"

Kemal Kılıçdaroğlu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 

"Zevk-ü sefa içinde olan AK Partili gençler var. Yukarıya bakıyorlar, herkesin keyfi yerinde, altlarında lüks arabalar, her türlü imkan, vurgun, yolsuzluk gırla gidiyor… "Ben de yapayım" diyor, ne kadar çok çalarsan itibarın o kadar artıyor. "Siz hırsızdan büyükelçi yaptığınıza göre Ben de malı götürürsem ben de yükselirim’ diyor. Malı götürüyor ve yükseliyor. Buradan kokain, şeker bunlardan söz etmek istemiyorum. Allah şifalar versin, inşallah sağlığına kavuşur. Ortaya çıkan tablo bizim değerlerimizle barışık bir tablo değildir, tepeden tırnağa bir vurgun tablosudur.

Kastamonu’dan geliyor, büro personeli. Bir büro personeli lüks arabalar şaşaa içinde yaşıyor. Kimse görmüyor bunu çünkü herkes aynı durumda. Değerlerden söz ediyorlar. Hangi değerler? Bizim tarihimizde böyle bir değer var mı? Balık baştan kopuyor, rüşvetçiyi büyükelçi yaptığınız andan itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin itibarını sıfırlıyorsunuz. Bu da ortaya çıkmasaydı bu da öyle gidecekti. Ne olacak bunu da Washington’a büyükelçi atasınlar. Ülke açlıktan, yoksulluktan kırılıyor. Binlerce çocuk yatağa aç giriyor, bu lüks nedir, bu şatafat nedir?"

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.