ÇAY OCAĞI ESNAFI ÇAY KAZANINI PARÇALADI: "21 YILLIK ESNAFIM LANET OLSUN BÖYLE ADALETE"

ÇAY OCAĞI ESNAFI ÇAY KAZANINI PARÇALADI: "21 YILLIK ESNAFIM LANET OLSUN BÖYLE ADALETE"

Manisa'da çay ocağı işleten Ufuk Üçkan, pandemi döneminde destek alamadığını söyleyerek, çay kazanının dükkanının önüne attı. Üçkan, "Ben 21 yıldan beri kahveciyim, bana bir tek...

Manisa'da çay ocağı işleten Ufuk Üçkan, pandemi döneminde destek alamadığını söyleyerek, çay kazanının dükkanının önüne attı. Üçkan, "Ben 21 yıldan beri kahveciyim, bana bir tek destek yok. Lanet olsun böyle kahveciliğe. Bir tek yardım yok, lanet olsun böyle adalete" dedi.

Manisa'da çay ocağı işlettiği öğrenilen Ufuk Üçkan isimli vatandaş, çay kazanını dükkanının önüne attığı görüntüleri TikTok hesabından paylaştı.

Üçkan'ın, çay kazanını fırlatırken, "Ben 21 yıldan beri kahveciyim bana bir tek destek yok. Lanet olsun böyle kahveciliğe. Bir tek yardım yok, lanet olsun böyle adalete. Devletten de yardım istemiyorum, kapatıyorum artık kahvehaneyi. Bana "aç mısın susuz musun" diye soran yok. İstemiyorum, ocak da onların olsun" dediği görüldü.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da videoyu, "Çay kazanını fırlatan kahveci isyan etti: ‘21 yıllık kahveciyim, bana tek kuruş destek yok, aç mısın diye soran yok. İstemiyorum da lanet olsun böyle adalete" diyerek paylaştı.

CHP PM Üyesi Eren Erdem de videoyu paylaşırken, "Kıraathane esnafımızı batırdınız. Batırdığınız esnafımızın; "Devlet bana tek bir destek vermedi. Lanet olsun böyle adalete" sözü kulaklarınızda çınlasın" dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.