GÜLTEPE-TELSİZLER OTOPARKININ %60'I TAMAMLANDI

GÜLTEPE-TELSİZLER OTOPARKININ %60'I TAMAMLANDI

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in seçim öncesi sözünü verdiği Teknolojik Otopark ve Modern Kapalı Pazaryerleri projesi iki mahallede birden yükseliyor.



Gültepe-Telsizler Otoparkı ile Hürriyet Otoparkı'nın inşa çalışmaları devam ediyor. Gültepe-Telsizler Otoparkı %60 oranında tamamlanırken Hürriyet Otoparkı da %30 oranında tamamlandı.

Gültepe, Ortabayır, Telsizler ve Harmantepe mahallelerini kapsayan kapalı otopark ve pazar yeri projesi; 440 araç kapasiteli olacak. projede ayrıca açık ve kapalı spor merkezleri de yer alacak. Günlük dinamik nüfus baz alındığında proje, bölgede yaşayan 100 bine yakın vatandaşı ilgilendiriyor. Hürriyet Otoparkı ise yeşil alan, katlı otopark ve kapalı pazaryerinden oluşacak. Proje, toplamda 10 bin m2'ye yakın bir alanı kapsıyor. Otopark 210 araç kapasiteli olacak.

Otoparkların teknolojik donanımı da üst seviyede olacak. Akıllı yönlendirme sistemleri, güvenlik kameraları, hızlı ödeme noktası gibi teknolojik donatılar sayesinde vatandaşlar otoparkta zaman kaybetmeden güvenli bir şekilde araçlarını park edebilecekler.

Projeler ile söz konusu bölgelerde yaşanan park yeri sorunu ortadan kalktığı gibi trafiğin de rahatlaması bekleniyor.Yanı sıra kapalı otoparklar haftanın belirli günlerinde pazaryeri olarak da kullanılabilecek. Bu sayede vatandaşlar pazar alışverişlerini yazın sıcağından, kışın soğuğundan korunaklı şekilde nezih bir ortamda yapabilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.