Giysi kumbaraları yenileniyor

Giysi kumbaraları yenileniyor

DAHA GÜVENLİ VE DAHA DAYANIKLI

Maltepe Belediyesi, yaşanan hırsızlıklara karşı daha güvenilir, dayanıklı ve ergonomik yeni giysi kumbaralarını yerleştirmeye başladı. Çalışma kapsamında şu ana kadar 70’e yakın kumbara yenilendi.

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, vatandaştan gelen talepler ve yaşanan hırsızlıklara karşı giysi kumbaralarını yeniledi. Artık daha dayanıklı, güvenilir ve kullanımı kolay olan kumbaralar ilçe genelindeki noktalara yerleştirilmeye başladı. Şu ana kadar 70 kumbaranın yerleştirildiği çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki 148 kumbaranın tamamı yenilenecek. Eskiden sarı renkli olan kumbaralar artık mavi renk olurken, vatandaşlar kumbaraların değiştirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. 

HIRSIZLIĞA KARŞI DENETLENECEK

Yerleştirilen kumbaralar daha sonra hırsızlık faaliyetlerine karşı da denetlenecek. Ayrıca yetkililer vatandaşların talepte bulunması dâhilinde yerinde inceleme yaparak uygun gördükleri yerlere giysi kumbaralarını yerleştirecek. Kullanılmış giysi kumbaralarında toplanan giysi ve ürünler, ihtiyaç sahiplerine belediye eliyle dağıtılacak. (09.12.2021)

Tarih : 09.12.2021 Photos of news

kldphbwhbe8qdoyfqcgkf7un.jpg

kqdeg0lfyhdy8mxfxg5jvios.jpg

uwmsjsqobztgkhwldrful9v0.jpg

6frtnp2eq3wy7jrnbvgkpuxk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.