Gençler Bu Kursta Meslek Öğreniyor

Gençler Bu Kursta Meslek Öğreniyor

Esenyurt’ta birilk olan Sinema Akademisi’nde verilen kamera asistanlığı kursu ile Esenyurtlugençler hem kamera eğitimi alıyor hem de meslek ediniyor.

Türkiye’de sinemasektörünün önde gelen isimlerinin eğitim verdiği Sinema Akademisi’nde derslerdevam ediyor. Alanında uzman Yönetmen Ege Ellidokuzoğlu’nun kamera eğitimi verdiği kurstaöğrenciler hem kendini geliştiriyor hem de meslek ediniyor. Akademide; yönetmenyardımcılığı, senaryo asistanlığı, kurgu asistanlığı ve kamera asistanlığı gibifarklı alanlarda da eğitimler veriliyor. Gençlere, Çocuk Üniversitesi’ndeyapılan derslerin ardından verilecek sertifika ile istihdam konusunda da katkısağlanacak.

“Gençlere Sinemayı Tanıtmış Oluyoruz”

Gençlere sinemayıtanıtma fırsatı bulduklarını belirten Görüntü Yönetmeni Ege Ellidokuzoğlu,“Kamera asistanlığı derslerini keyifle veriyorum. Sinema Akademisi'nin açılması çok doğru bir yaklaşımolmuş. Gençlere hem sinemayı tanıtmış hem de meslek sahibi olmaları için ortamhazırlamış oluyoruz. Şartlar çok iyi. Böyle bir projenin olmasına katkısağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bizler İçin Aranan Bir Şey”

SinemaAkademisi’nin yaygınlaşması gerektiğini vurgulayan kursiyer ÖmerBağrıaçık, “Böyle bir akademinin Esenyurt’ta olması çok güzel. Hatta her yereyayılabilir. Hocalarımız tecrübeli olduğu için dersler çok keyifli geçiyor.Bize katkısı büyük olduğu için de sektörde iyi yerlere geleceğiz diye umutediyorum.”diye belirtirken Caner Özek ise şöyle konuştu: “Öncelikle çok büyük ve çokgüzel bir imkân. Burası uzmanlaşmak isteyen insanlar için bir başlangıçnoktası. Alanında profesyonel hocalardan eğitim alıyoruz. Bu açıdan EsenyurtBelediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

6mfdw27cssjhorutn4ykewj0.jpg

1actygug5bav3fteyn2ekrxx.jpg

yIakpd46hizvptxbyvoqllgx.jpg

iotxyu0zr3edvp4wavcefyg6.jpg

mpqsqdggvcrnfetvxkztx8rh.jpg

I0mgdplcrobq4bnadhe7vj18.jpg

akibdqos4jv3utglkq5plet7.jpg

hrzta52gl3e8onzcp7jidfvo.jpg

gtupa8Iepov9kcorb4nqsdev.jpg

h53cuqnstbtrdl10Icj9zpdm.jpg

xy5x1tloc9mhrgtbwsmIwyuk.jpg

sehxgfcmkdomabnsw2pgrIt4.jpg

cqms8fclw0jIoz2elnukh3y9.jpg

k40omevestujjI5iy8o3ga2z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.