GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 8’NCİSİ DÜZENLENDİ

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 8’NCİSİ DÜZENLENDİ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni'nin 8.'si yapıldı. Özel sağlık kuruşlarının da desteğiyle ücretsiz olarak sünnet ettirilen 240 çocuk çeşitli yarışma, boyama atölyeleri ve çocuk oyunlarıyla gün boyu doyasıya eğlendi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.'si düzenlenen Sünnet Şöleni, Yakuplu Kent Ormanı'nda düzenlendi. Sosyal incelemeler sonucu belirlenen ve çok sayıda özel sağlık kuruluşunda ücretsiz olarak sünnet ettirilen 240 çocuk, düzenlenen etkinliklerle gün boyu doyasıya eğlendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı şölene gelen her yaştan çocuk,  boyama atölyesi, halat çekme, ok atma, voleybol futbol gibi oyunlarla unutulmaz bir gün geçirdi.

"Onların mutluluğu bizleri de sevindiriyor"

Etkinlik alanında vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, "Beylikdüzü Belediyesi olarak çocuklarımız için birçok hizmetimiz var. Hizmetlerimizin her noktasında merkezde yer alıyorlar. Onların mutluluğu bizleri de sevindiriyor. Siz değerli ailelerimiz de bize güvenerek çocuklarınızı emanet ettiniz. Bu güveninizden dolayı sizlere ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. Aslan, konuşmasının ardından sağlık kuruluşlarının temsilcilerine plaket takdim etti.

0klpu7xjwmo2gt5evybt9gsq.jpg

9zn2oty5ezld4wffcnj8mwj1.jpg

j0dry2pqhtka4bhjsodwnegx.jpg

ekfuI8aqh1dn943xlvyjtgk5.jpg

gpmfodobp1l8keybyhzez76j.jpg

toIdpudsralc5mfhpvwwu2y0.jpg

s8xntlvbglwyhjvdedokawrm.jpg

s98znbxaphwgdv7n2fImwdpl.jpg

jdwyburxlmndsh3anvczcei5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.