GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYOR

Bu yıl 14.kez kapılarını açan Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıran 3 bin 300 çocuk yüzme, futbol, kız futbol, basketbol, voleybol, badminton, karate, judo, kano, jimnastik, atletizm ve tüplü dalış olmak üzere toplam 12 branşta eğitime başladı. Kano branşını ziyaret ederek veli ve öğrencilerle bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, dersleri izledi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak ve spor bilincini aşılamak için her yaz düzenlenen Sarıyer Belediye Yaz Spor Okulları’nda dersler başladı. Su Sporları Merkezi’nde gerçekleşen kano branşını ziyaret eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Başkan Yardımcıları Nadir Günday ve Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başkanı Hayrettin Dereli, Spor İşleri Müdürü Sibel Akı Helvacı çocuklarla sohbet ederek, başarılar diledi.

Denizden Çöp Toplandı

Çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla alanda hazır olan Sarıyer Belediyesi Su Altı Ekibi ise tüplü dalış yaparak denizin dibinden çöp topladı. Kola kutusu, pet şişe, plastik kasa, poşet gibi bir çok atık denizden çıkarılarak, doğaya verdiği zarar çocuklara anlatıldı.

xzcnrbyh7tmqj05ecwjum3i8.jpg

4nsf7io1tm3dy05elzpdptxz.jpg

5ge3vq6shky7yzitfxdv2ol9.jpg

2jcnzsdbyqgl6fvx9rygtx7w.jpg

pb2xxirajramnqtwvgue97po.jpg

xlvx59bcfyz3qnm2h70ddIyo.jpg

0oecrsw1kgviwv4f6zlpy8nn.jpg

ek2lcju3alxwrrmm7itwp06f.jpg

nbud6kv5mIyw1lhoizqjog4f.jpg

blftjyxxebkIvhta0ewdwqrj.jpg

pblce9azu4wj3hvkmx7xr8cj.jpg

t9anug7omedyx2rmdphztls0.jpg

qxmed2bbfs7uytplo3xzc61h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.