Geleceğin Çizerleri Çankaya’da Yetişiyor

Geleceğin Çizerleri Çankaya’da Yetişiyor

Eğitim ve sosyal projeler alanlarında Türkiye’de ilkleri ve örnek çalışmaları hayata geçiren Çankaya Belediyesi’nde amatör çizerler, kara kalem eğitimi almak ve kendini geliştirmek amacıyla “Çizim Kursu”nda buluşuyor.

TURAN EROL SANAT ATÖLYESİNDE EĞİTİMLER ÜCRETSİZ

Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi Turan Erol Sanat Atölyesi’nde öğrencileri lise ve üniversitelerin yetenek sınavlarına hazırlamak amacıyla devam eden eğitimlerin yanı sıra hayata geçirilen Çizim Kursu, 9 Haziran -3 Temmuz arasında alınan başvuruların ardından yaz sonuna kadar katılımcılara hizmet vermeye devam edecek.

Öte yandan Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nin sergi katlarının duvarları da genç sanatçılara eserlerini resmetme imkanı sunuyor.

YAZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

3 Temmuz’da başlayan Çizim Kursu ile Başkentliler, profesyonel eğitmenlerden ücretsiz kara kalem çizim dersleri alabiliyor. 14 yaş üstü tüm Başkentlilerin katılım sağlayabildiği ve kontenjanla sınırlı olan kursta eğitimler, tüm hafta boyunca saat 16.00-20.00 arasında gerçekleşiyor. Çizim Kursu, ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE DESTEK VERİYORUZ

Çankaya’da gençlere yönelik projeleri hayata geçiren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen “Gençlerimizin gelecek düşlerini gerçeğe dönüştürme yolunda desteğimizi sürdürüyoruz. Bu sene kaybettiğimiz ve Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde adını yaşattığımız hocaların hocası Turan Erol gibi büyük sanatçıların Çankaya’dan çıkacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

wvay0olhps5ci28b3yqprmfd.jpg

wi8617kfnIqqzsmudbzfjtlo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.