
Fransa’da düzenlenen TJK Koşusu’nu Waybreaker kazandı
Paris'te bulunan Saint-Cloud Hipodromu'nun ev sahipliği yaptığı, Kulübümüz adına düzenlenen G3 Prix de Conde Jockey Club De Turquie'yi Hisaaki Saito'nun sahibi olduğu, Christopher Head'in antrene ettiği Waybreaker (Galiway - Ickymasho / Multiplex) isimli tay, jokeyi Aurelien Lemaitre ile kazandı.
Waybreaker'ın galibiyetiyle sonuçlanan 2025 yılı G3 Prix de Conde Jockey Club de Turquie'yi izlemek için tıklayınız.
Çim pistte 2000 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen bu yılki TJK Koşusu'nda 2 yaşlı 7 tay start aldı. Koşunun ikincisi Czajkowski (Flintshire - Moonlight In Paris / Literato) olurken, Proof (Dubawi - Mathematiciene / Galileo) üçüncü, Victoire Magique (Victor Ludorum - Purple Magic / Rip Van Winkle) ise dördüncü oldu.
3 Ağustos günü Deauville'de katıldığı koşuyu kazanarak kariyerine başlayan Waybreaker G3 Prix de Conde Jockey Club de Turquie ile birlikte üçüncü startında ikinci galibiyetini elde etmiş oldu.
Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın ilgililerine ödülleri verildi. Törene, Türkiye Paris Başkonsolosu Kerem Yılmaz, Kulübümüz Genel Sekreteri Gülnur Gülerce ve Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya ile France Galop CEO Vekili Henri Pouret katıldı.
2025 yılı Prix de Conde Jockey Club De Turquie Koşusu için, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hakan Yücetürk ve S. Selman Taşbek ile Kulübümüz Asli Üyesi ve YKK Üyesi Cengizhan Gödek de Saint-Cloud Hipodromu'nda hazır bulundu.
Kaynak:
HABERE YORUM KAT
yorumlar onaylanmamaktadır.