FLAMENKO’NUN YILDIZ İSMİ ANTALYA’DA MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

FLAMENKO’NUN YILDIZ İSMİ ANTALYA’DA MÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU

İspanya’nın önemli kadın Flamenko sanatçıları arasındaki yer alan Laura de Los Angeles, Piano Flamenco konseri ile 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde...

İspanya’nın önemli kadın Flamenko sanatçıları arasındaki yer alan Laura de Los Angeles, Piano Flamenco konseri ile 21. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde müzikseverlerle buluştu. 4 Flamenko dansçısı ve 8 müzisyenin Laura de Los Angeles’e eşlik ettiği konserde, müzik ve dans dolu bir gece yaşandı.

Henüz 22 yaşındayken Flamenko dünyasına yeni bir soluk getiren Laura de Los Angeles, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nde Türkiye’deki sevenleriyle buluştu.

4 Flamenko dansçısı ve 8 müzisyenin eşlik ettiği gecede güçlü sesiyle beğeni toplayan yıldız isim, yaptığı baget şovla büyük alkış aldı. Gecenin sonunda dansçıların solo performanslarına eşlik eden Laura de Los Angeles ve ekibi, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Festivalde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten sanatçıya, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.