Felaketi Dayanışma ve Gece Gündüz Çalışarak Geride Bırakacağız

Felaketi Dayanışma ve Gece Gündüz Çalışarak Geride Bırakacağız

AdanaBüyükşehir Belediyesi, deremden etkilenen, evlerine giremeyen vatandaşlarınyanında. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, depremzedelere destekolan diğer birimlerle koordineli şekilde çalışarak vatandaşın ihtiyaçlarınıtespit ediyor ve en kısa sürede karşılıyor.

Derman ekiplerikentin birçok noktasında vatandaşlara sıcak yemek desteği sağlamaya devamediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Payhane ve Meryem Kadın Kooperatifi,depremzedelere gıda desteği için üretimi üst seviyeye çıkardı.

Depreminyaşandığı ilk saatlerden itibaren zor durumdaki vatandaşın yanından ayrılmayan,Adana Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerini teyakkuza geçiren, arama kurtarmaçalışmalarını yakından takip eden ve çevre illere de destek olan AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay’ın Samandağ ilçesineulaştırılmak üzere hazırlanan yardım malzemelerinin gönderilmesine, denizilçesi Karataş’ta bizzat eşlik etti.

Başkan ZeydanKaralar, TÜYAP Fuar Alanı’nda ve diğer toplanma noktalarında kalan depremzedevatandaşları da bir an olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşların ihtiyaç vetaleplerini dinleyen Başkan Zeydan Karalar, “Adana’mızda depremin yaralarınısarabilmek, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için var gücümüzleçalışıyoruz. Bütün olanaklarımızla depremzede hemşehrilerimizin yanındayız veyanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

9k42fjdqxgljtihammhrI7os.jpg

yx1cntoye4dxzwfc79Ivzdqr.jpg

vdrw1xar8ckhbqwIf0j54gfp.jpg

9njtszlhtnrxhclo8yb1odkm.jpg

kzrwet36uIopaybdgnrojq4x.jpg

n3t87hnfzo5pwcc9qx4zbror.jpg

7iz8l0hwp9c6ypoaktb5xvqm.jpg

jlwxu3rvkh9g1tdpbkzpjomr.jpg

6q3febn0ikomgrxvdvfx4zlw.jpg

xpctqqdxs35ogcrvauIomwbv.jpg

nqpygbo0dicwshoegzk2vuqb.jpg

zrjkbyd1vfgtgc9mc5eujbxp.jpg

tfnk12ombruuaynj5xzb9vgm.jpg

4Iux3zqse2ktr7jmh5d9hbpn.jpg

bumusxzq729dpths10ztkIdk.jpg

34avyl8lk295u6rtamcekxbf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.