Fedakar Öğretmenlerimizin Gününü Kutluyor, Bizleri Yetiştiren Öğretmenlerimizin Ellerinden Öpüyorum.

Fedakar Öğretmenlerimizin Gününü Kutluyor, Bizleri Yetiştiren Öğretmenlerimizin Ellerinden Öpüyorum.

 

Ülkemizin dörtbir yanında, büyük fedakarlıklarla çalışan, Türkiye’mizin teminatı olan çocuklarımızı,gençlerimizi yetiştiren, bu anlamda geleceğimizi emanet ettiğimizöğretmenlerimiz çok kutsal bir görevi yerine getiriyor.

Türkiye Cumhuriyeti’ninKurucusu Büyük Önder-Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk; “Yeni kuşak en büyükCumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onlarınyetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır” sözüyle öğretmenliğin önemini,değerini ve ülkemizin geleceği açısından taşıdığı anlamı, en güzel biçimdeözetlemiştir.

100. KuruluşYılını coşku ve gururla kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti; güzel ve aydınlık birgeleceğe ancak bilimsel eğitimle, öğretmenlerimizin özverisiyle yürüyebilir.

Böylesineönemli bir görevi yerine getiren öğretmenlerimizin hakkını, onlar için neyaparsak yapalım ödeyemeyiz fakat bu kutsal mesleğin öneminin daha iyianlaşılması ve bu anlamda gerekenlerin yapılması için çaba gösterebiliriz.

Öğretmenlerimizingörevlerini daha iyi koşullarda yapabilmeleri, ülkemizin geleceği olançocuklarımızı daha iyi eğitebilmeleri için onların işini kolaylaştırmalıyız.

Ben de bir öğretmeneşiyim ve bu onurlu görevi, büyük fedakarlıklarla yapan öğretmenlerimizin 24Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimde kutluyorum.

Bizleriyetiştiren öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum.

 

ZeydanKaralar

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.