Faik Öztrak: “Terörle Mücadelemiz Meşrudur”

Faik Öztrak: “Terörle Mücadelemiz Meşrudur”

“ASKERİMİZİN SIRTINDAN OY DEVŞİRMEYE KALKMAK SİYASET DEĞİLDİR”

“ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİN AYAĞINA TAŞ DEĞDİRMESİN”

“ERDOĞAN RABİA’YI KATAR TOPRAKLARINA GÖMDÜ”

CHP Sözcüsü Öztrak, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyine yönelik başlattığı hava harekatı ve olası kara harekatıyla ilgili olarak, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin teröre ve terör örgütlerine karşı mücadelesini destekliyoruz. Asker hepimizin askeridir, ordu hepimizin ordusudur. Terörle mücadelemiz meşrudur ve bu mücadeleden askerimizin sırtından kendine oy devşirmek isteyenler varsa bunun adı da maalesef siyaset değildir. Milletimiz herkesin ne yaptığını zaten görüyor, biliyor. Irak ve Suriye’de Allah Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan’ın daha önce hakkında “katil, zalim, darbeci” ifadelerini kullandığı Mısır Devlet Başkanı Sisi ile el sıkışma görüntülerini de değerlendiren Öztrak, “Televizyonlarda ardından hıçkıra hıçkıra ağladığı, dört parmak yapıp meydanlarda selamlattığı Rabia’yı, dün Katar topraklarına gömüverdi… Bugün Erdoğan’ın giderayak kirlettiği testiden su içmeye razı olması, pislettiğini temizlemeye çalışması, deliğe süpürülmemek için dış güçlerle pazarlık yapma çabasıdır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün Genel Merkez’de MYK gündemine dair düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.