Faik Öztrak: “Kongreler Sürecini Bugün Başlatıyoruz”

Faik Öztrak: “Kongreler Sürecini Bugün Başlatıyoruz”

“MADEM DEDİĞİMİZE GELECEKTİNİZ, BU HALTI NEDEN YEDİNİZ”

CHP Sözcüsü Öztrak, hafta sonu gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında yapılan değerlendirmeler ışığında, kongreler sürecinin bugün itibariyle başlatılmasına ve mevzuattaki asgari süreler dikkate alınarak hızla tamamlanmasına karar verdiklerini açıkladı.

Öztrak, tüzüğün bazı maddelerinde değişiklik yapılmasına dönük, parti örgütünün taleplerini dikkate alacak bir komisyonun kurulmasına da karar verdiklerini belirterek, “Örgütlerimizin yenilenerek, tazelenerek, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak, kırmadan, dökmeden, güçlenerek, partimize yerel yönetim seçimlerinde büyük bir başarı yaşatması için, gereken her türlü çabayı göstereceğiz” dedi.

Yeni Hazine ve Maliye Bakanının “rasyonel zemine dönüş” mesajlarını da değerlendiren Öztrak, “Madem sonunda bizim dediğimize gelecektiniz, bu kadar haltı neden yediniz? Sonunun böyle olacağını bile bile, milleti hayat pahalılığı ile işsizlik arasında neden ezdiniz?” diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, bugün Genel Merkez’de MYK gündemine dair düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.