Evliliğe ilk adım yeni nikâh salonunda

Evliliğe ilk adım yeni nikâh salonunda

Mutlu başlangıçların mekânı Bahçelievler Nikâh Sarayı yenilendi. Açılışı Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır tarafından yapılan Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki Nikâh Sarayı’nda, iki ayrı salon ve 6 gelin odası yer alıyor. 400 kişi kapasiteli salonun, yaklaşık 600 araç kapasiteli otoparkı bulunuyor.

 

Bahçelievler’de yenilenen ve yeni modern haliyle hizmete sunulan binalara bir yenisi daha eklendi.  Nikâh Sarayı yeni mutlu başlangıçlara ev sahipliği yapmak üzere yeni haliyle hizmete açıldı. Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki yeni Nikâh Sarayı’nın açılışına Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan Bahadır, açılış töreninin ardından yeni salonda Esra ve Emre çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirerek mutlu anlarına şahitlik etti. Bahadır “Genç çiftimizi tebrik eder, yuvalarında bir ömür boyu saadet dilerim.” dedi.

 

400 kişi kapasiteli 2 nikâh salonu

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır “ Yayla’daki nikâh salonumuz bildiğiniz gibi küçüktü binamızın fiziki koşulları gereği koşullarımızı en güzel şekilde ağırlayabileceğimiz şekilde değildi. Bekleme salonumuz da maalesef yoktu. Biz de bu nedenle bugün açılışını yaptığımız nikâh sarayını yapmaya karar verdik.” ifadelerini kullandı. 

Nikâh salonunun özelliklerini anlatan Başkan Bahadır şöyle devam etti: “Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki yeni nikâh sarayımızda iki yeni salonumuz bulunuyor. 250 kişi oturarak toplam 400 kişi kapasiteli salonumuz var. Her nikâh salonunun arkasında 3 tane olmak üzere toplam 6 gelin odası ve VİP odamız var. Otoparkımız yaklaşık 600 araç kapasiteli ve300 aracın sığabileceği açık otoparkımız mevcut.”

 

Türkiye’nin en iyi nikâh salonlarından biri 

Burada bizim yaptığımız sadece basit bir nikâh kıyma değil. Gençlerimizin, evlenecek herkesin bu mutlu anlarını daha mutlu, daha rahat ve huzurlu kılmak istiyoruz. Arabalarını rahatça park edecekleri, geniş rahat bir ortam sağlamayı amaçlıyoruz. Mübalağa yapmayayım ama buranın Türkiye’deki en iyi nikâh salonlarından biri olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Konuşması sırasında Millet Bahçesi’ndeki nikâh salonundan da bahseden Dr. Hakan Bahadır “Millet Bahçesi’ndeki açık hava nikâh salonumuza talep oldukça fazla. İstanbul’un diğer bölgelerinden de çok ilgi görüyor. Yaz sezonu tamamen dolu. İstanbul’un göbeğinde böyle açık hava nikâh salonunu belki ikiye çıkaracağız.” şeklinde konuştu.

vh9agdhbeucf2ylu1jzwtI6s.jpg

cxg1hvd9onrIoywbrz3tzef5.jpg

qcwwq9pzbsIan5fk2yhztixt.jpg

z5ks6wl0dvpr7xd4usymfwhI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.