EVİM MAĞDURLARINDAN ADANA'DA YAĞMUR ALTINDA EYLEM

EVİM MAĞDURLARINDAN ADANA'DA YAĞMUR ALTINDA EYLEM

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tasfiye edilen 21 EVİM şirketinin Adana'daki mağdurları, Atatürk...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından tasfiye edilen 21 EVİM şirketinin Adana'daki mağdurları, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Halk arasında faizsiz ev alma ve taşıt alma gibi isimlerle anılan tasarruf finansman şirketlerinin mağdurları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

Yağmur altında bir araya gelen mağdurlar adına açıklama yapan Ömer Ilgın, Türkiye genelinde 54 binin üzerine kişinin bütün birikimlerine el konularak mağdur edildiklerini söyledi.

Mağduriyetlerinin her geçen gün arttığını belirten Ömer Ilgın, şunları söyledi:

"Bu yapılan yanlış düzenlemenin hak gaspına neden olduğu açıkça ortadayken, bu durumun görmezden gelinmesi manidardır. TMSF ve BDDK milletin hakkını geri iade etmiyor. 54 bin insanın alın terini keyfi uygulamalarla yok ediyor. Bizler kendi alın terimiz olan birikimlerimizin iadesini talep ediyoruz. Bu memleket binlerce mülteciye kucak açan idarecilere sahipken bizlere, asıl yurttaşlarına neden bu kadar mesafeli olur? Mağduriyetlerimizi çözecek olan devlet yönetimine 81 ilden sesleniyoruz."

"MAĞDUR EDİLDİK"

"Bizleri "Duymadık, görmedik ve bilmiyoruz" diyerek yok sayamazsınız. Sorun sadece bizim değil, memleket meselesi olarak karşınızda duruyor. Artık ne bekleyecek gücümüz ne de tahammül edecek sabrımız kalmadı. Devletimiz büyük, kudretli ve de mağduru korur, mazlumu kollar. Büyük devlet olmak bunu gerektirirken, sorunumuzun acilen çözülmesini talep ediyoruz.”

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.