Evden Eve İyilik Projesinde 500’üncü Bağış Tamamlandı

Evden Eve İyilik Projesinde 500’üncü Bağış Tamamlandı

Tuzla Belediyesi’nin Ramazan Ayının başında hayata geçirdiği “Evden Eve İyilik” platformu üzerinden oluşturduğu e- sadaka taşı projesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla, yardım yapacak vatandaşları buluşturdu. Evdeneveiyilik internet sitesi üzerinden yapılan yardımlar, Gönül Elleri Çarşısı tarafından yine internet sitesine başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşların talepleri doğrultusunda eşleştirilerek yerine ulaştırılıyor. 

 Türkiye’nin dört bir yanında alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Ramazan ayında yardım seferberliği başlattı. Bu kapsamda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın destekleri ile Tuzla sınırları içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için özel bir sosyal sorumluluk projesi başlatılmıştı. Nisan ayının ilk gününde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı’nın tanıttığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Tuzla sınırlarında oturan vatandaşlar, evdeneveiyilik web sitesi üzerinden, ihtiyaç sahibi komşuları için; gıda kolisi, ev mobilyası, elektronik eşya, beyaz eşya, kıyafet ve oyuncak bağışı yapmaya başladılar.

Komşudan komşuya başlatılan bu dayanışma hareketinde 500’üncü yeni ürün bağışı alınarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Evlerinde ikinci el ihtiyaç fazlasını bağışlayan vatandaş sayısı ise 200’e yaklaştı. 800’ün üzerinde ihtiyaç sahibi ise, ihtiyaç formunu doldurarak bağışçılarını beklemeye devam ediyorlar.

HeKkQnXfs45ONqJu9r3Z6wxP.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.