ETİMESGUT BELEDİYESİ, PROF. DR. HAYDAR BAŞ'IN ADINI PARKA VERDİ

ETİMESGUT BELEDİYESİ, PROF. DR. HAYDAR BAŞ'IN ADINI PARKA VERDİ

Ankara’nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Bağlıca Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 7 bin metrekare büyüklüğündeki yeni parka Bağımsız Türkiye Partisi'nin yaşamını yitiren genel başkanı...

Ankara’nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Bağlıca Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 7 bin metrekare büyüklüğündeki yeni parka Bağımsız Türkiye Partisi'nin yaşamını yitiren genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın ismi verildi. Etimesgut Belediye Başkanı, Enver Demirel, "Devlet büyüklerimize sahip çıkmaya, onların isimlerini parklarımızda, tesislerimizde yaşatmaya devam edeceğiz" dedi.

Etimesgut'un Bağlıca Mahallesi'ndeki 7 bin metrekare büyüklüğündeki parkın açılışı, Haydar Baş'ın BTP Genel Başkanlığı görevine başladığı gün olan 18 Ağustos'ta yapıldı. Açılış törenine, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in yanı sıra Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, BTP'liler ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Bugün merhum Prof. Dr Haydar Baş’ın ismini verdiğimiz parkımızın açılışını yapıyoruz. Bu ülkeye hizmet etmiş, ülkeyle barışık olan devlet büyüklerimize sahip çıkmaya, onların isimlerini parklarımızda, tesislerimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Parkımız hayırlı olsun" dedi. BTP Genel Başkan Hüseyin Baş ise şunları söyledi:

"BU BERABERLİK, PARKIN AÇILIŞI VESİLESİYLE TÜRK MİLLETNİN AYAK SESLERİ OLACAK"

“Bundan tam 19 yıl önce, 18 Ağustos 2002 tarihinde merhum Genel Başkanımız Profesör Doktor Haydar Baş, Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanlığı koltuğuna ilk kez oturduğu tarihti. Aynı gün onun adına Etimesgut'ta, Ankara'nın kalbinde, başkanımızın da söylediği gibi Ankara'nın en değerli mekânında bu güzel parkı açıyoruz. Vatanımıza, milletimize, devletimize hayırlı olsun. Biz aynı düşmana karşı savaşan ancak farklı mevzilerde bulunan ve farklı savaş araçları kullanan ama aynı milletin evlatlarıyız. Bizim ülkümüz bir, dinimiz bir, inancımız bir, değerlerimiz bir, kıymetlerimiz bir, düşmanımız ve düşmanlarımız da bir. O yüzden bu birlik, bu beraberlik Allah’ın izniyle bu parkın açılışı vesilesiyle Türk milletinin ayak sesleri olacak."

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
yorumlar onaylanmamaktadır.